Gledam ovo i NE VERUJEM šta čitam?!?!?mbole piše: ↑petak, 2. jan. 2026. u 12:38hAko je pozega naplatna rampa prilipac, cena jeste 310 kintiRih piše:Ne znam gde da postavim pitanje u vezi TAG-a, izgleda da nema posebna tema, zato pitam ovde.
Da li se nekome desilo da mu na naplatnoj rampi bude skinut veći iznos sa TAG-a i kako je to moguće?
Situacija od juče:
- ulazim na auto put (Miloš Veliki) u Pakovraću, na onom "semaforu" mi piše da je preostali iznos na TAGu 770din
- izlazim u Preljini, skinuo 70din, ostalo 700din. Sve ok
- u povratku se uključujem u Preljini, iznos na TAGu 700din, sve ok
- isključujem se u Požegi, skida mi 310din (putarina je inače 200din), preostali iznos je 390din![]()
![]()
![]()
Da napomenem da smo sve iznose (na svim ulazima i izlazima) pratili i supruga i ja, dakle 2 para očiju....nemoguće da smo negde pogrešili.
Pomislio sam da je u pitanju bilo očitavanje nekog drugog (prethodnog) vozila, ili nešto slično...da je neka greška. Svretim u Sevojno na NIS da mi provere preostli iznos, kažu 390din.
Kako je moguće da mi je, umesto 200din, skinuto 310din, koje je logično objašnjenje?
https://www.putevi-srbije.rs/index.php/ ... 0%BD%D0%B5
Pa ta putarina je do skoro bila 200din (Preljina- Prilipac), to je poskupljenje od 55%...nerealno, čak i za ove napredne lopove!
I onda trube na sva zvona o podizanju plata od 5%!!!!!
Ta deonica NE VREDI te pare, kilometarski potpuno isto kao i kroz Ovčarsku klisuru (do Ariljske rampe razlika 100m), vremenski SKORO ISTO .
Pričam o deonici Pakovraće-Prilipac, cena je 230din!!!!!