Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

NASCAR Xfinity/O'Reilly Auto Parts Series

Odgovori
Boss
Poruka: 3350
Član foruma od: petak, 9. feb. 2018. u 15:06h

Re: NASCAR Xfinity/O'Reilly Auto Parts Series

Poruka od Boss » nedelja, 2. nov. 2025. u 10:29h

ha ha koja bruka i sramota. odem na wiki da vidim šta ima love naspram zilića. love je pobedio prvu trku i sad ovu zadnju. dve trke znači. a zilić ima 10 pobeda i love je šampion hahahaha pa ja ne znam šta komičnije može biti hahahaha hahahaha hahahaha
i zilić sledeće godine prelazi u cup a love šampion ostaje u xfinity hahahaha eto i kolko vredi ta serija i kolko vredi on kao vozač odnosno "šampion"

eto i junior kaže da ni stari format "koji svi volimo" lol nije bio savršen jer se isto ovo dešavalo. a ja sam i naveo primere kenset 2003, pa njuman zamalo i to bez ijedne pobede da bude šampion hahahaha
Best finish: 2nd (2022)

Talladega_500
Yankee
Poruka: 15241
Član foruma od: četvrtak, 4. jun 2009. u 03:16h

Poruka od Talladega_500 » nedelja, 2. nov. 2025. u 14:23h

Boss piše:
nedelja, 2. nov. 2025. u 11:38h
ha ha koja bruka i sramota. odem na wiki da vidim šta ima love naspram zilića. love je pobedio prvu trku i sad ovu zadnju. dve trke znači. a zilić ima 10 pobeda i love je šampion hahahaha
Joooooooooooooooooj ne mogu da verujem da ovakve reci dolaze od tebe koji si toliko branio ovaj sistem kada je nastao. hahahaha

Bukvalno sam govorio da ce se ovakve stvari desavati, a ti si branio taj sistem sa pricom, "ma ovako je zanimljivije, ne znas do samog kraja ko ce biti sampion, nema kalkulacija i slicno, ne mozes se nikada opustiti, itd". Sad odjednom kada nije ispalo kako bi ti zeleo - to je problem? Sada posle toliko godina? hahahaha
pa ja ne znam šta komičnije može biti
Pa eto recimo da nekome ko hoce da analizira sezonu treba Wikipedia da bi znao koliko trka je Jesse Love pobedio. ;)
i zilić sledeće godine prelazi u cup a love šampion ostaje u xfinity eto i kolko vredi ta serija i kolko vredi on kao vozač odnosno "šampion"
:doh: Ajde sto ne znas, nego sto se upetljavas u pricu kao da zaista znas... :wtf: Ja sam odgledao svaki krug koji je Jesse Love vozio u ARCA, Truck, Xfinity i Cup u zadnje 4 godine - i ajde ti mene sada uci "kolko vredi on kao vozač odnosno "šampion"... lol

Ajde da se vodimo tvojom logikom: 2023 F2 sampion Théo Pourchaire nikada nije vozio F1, ali 6.-plasirani Oliver Bearman jeste. hahahaha
eto i junior kaže da ni stari format "koji svi volimo" lol nije bio savršen jer se isto ovo dešavalo. a ja sam i naveo primere kenset 2003, pa njuman zamalo i to bez ijedne pobede da bude šampion
Stari sistem je bio perfektan, jer je nagradjivao ili kaznjavao svaku poziciju na svakoj trci - zato je Kenseth i bio sampion 2023. godine. A ne kao ono sta ti hoces "ajmo brojati samo pobede, a sve drugo cemo ignorisati kao da se nije desilo".
When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.

“Normal" is just a setting on your dryer.

Talladega_500
Yankee

Poruka od Talladega_500 » nedelja, 2. nov. 2025. u 23:32h

Slika
When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.

Boss

Poruka od Boss » ponedeljak, 3. nov. 2025. u 12:59h

Talladega_500 piše:
nedelja, 2. nov. 2025. u 14:23h
Boss piše:
nedelja, 2. nov. 2025. u 11:38h
ha ha koja bruka i sramota. odem na wiki da vidim šta ima love naspram zilića. love je pobedio prvu trku i sad ovu zadnju. dve trke znači. a zilić ima 10 pobeda i love je šampion hahahaha
Joooooooooooooooooj ne mogu da verujem da ovakve reci dolaze od tebe koji si toliko branio ovaj sistem kada je nastao. hahahaha

Bukvalno sam govorio da ce se ovakve stvari desavati, a ti si branio taj sistem sa pricom, "ma ovako je zanimljivije, ne znas do samog kraja ko ce biti sampion, nema kalkulacija i slicno, ne mozes se nikada opustiti, itd". Sad odjednom kada nije ispalo kako bi ti zeleo - to je problem? Sada posle toliko godina? hahahaha
ti ili voliš da se ponavljaš ili si strašno zaboravan. pa koliko puta sam ti rekao da mi je ovaj sistem bolji od bodovnog starog ali ne i najbolji. a ti opet vrtiš istu priču u krug ne znam kako ti ne dosadi.
Talladega_500 piše:

Bukvalno sam govorio da ce se ovakve stvari desavati,
to isto važi i za tvoj stari bodovni sistem. evo i valas se setio nekih primera iz prošlosti

[size=85] [/size]
Talladega_500 piše:

Pa eto recimo da nekome ko hoce da analizira sezonu treba Wikipedia da bi znao koliko trka je Jesse Love pobedio. ;)

jel ti mene zezaš? pa ja ni ne gledam xfinity seriju.
Talladega_500 piše:

Stari sistem je bio perfektan,
da je bio savršen ne bi ga menjali.
Slika

otkud valas gleda švarcenegera :bravo:

Talladega_500
Yankee

Poruka od Talladega_500 » ponedeljak, 3. nov. 2025. u 14:34h

Boss piše:
ponedeljak, 3. nov. 2025. u 13:28h
ti ili voliš da se ponavljaš ili si strašno zaboravan. pa koliko puta sam ti rekao da mi je ovaj sistem bolji od bodovnog starog ali ne i najbolji. a ti opet vrtiš istu priču u krug ne znam kako ti ne dosadi.
Haha, pa evo i dan danas branis ovaj sistem u poredjenju sa originalom. Pusti sad sta je tebi najbolje (ne pricamo o tome) - pricamo o zadnja 2 sistema, jedan gde je sampion onaj ko skupi najvise boda i drugi gde je sampion onaj koji je najbolji u finalu. Ti i posle ove sezone gde neko sa 10 pobeda nije osvojio titulu zbog sistema branis taj isti sistem u poredjenju sa prethodnim. :wtf:
to isto važi i za tvoj stari bodovni sistem. evo i valas se setio nekih primera iz prošlosti
Wallace je isti kao ti - fokusira se na pobede, a sta se desavalo na ostalim trkama kao da se nije ni desilo. Da, Waltrip je osvojio 1985. titulu sa 3 pobede ispred Elliottovih 11 pobeda, ali je Waltrip imao vise top 5 (18 prema 16), vise top 10 (21 prema 18), daleko bolji average finish (7.3 prema 8.7). Sta ti to govori? Da je Elliott vozio u Ricky Bobby stilu - "ako nisam prvi onda sam zadnji i radije cu se slupati nego zavrsiti na 2. mestu". Zato je i izgubio titulu te godine - sto je isao na sve ili nista, a Waltrip je pametnom voznjom na svakoj trci skupljao poene.
jel ti mene zezaš? pa ja ni ne gledam xfinity seriju.
To i jeste problem - sto ne gledas, ali te to opet ne sprecava da pricas da su Xfinity i Jesse Love ovakvi ili onakvi... ;)
da je bio savršen ne bi ga menjali.
hahahaha

Promenili su ga jer su hteli da postignu nesto sta se ne moze postici - da nadmase NFL nedeljom. A to ne samo da se nije desilo vec se gledanost jos srozala.

Boss

Poruka od Boss » ponedeljak, 3. nov. 2025. u 15:53h

eto ti sve znaš ja i valas nemamo pojma. meni je zabranjeno imati mišljenje o xfinity na osnovu onoga malo što sam video. jel si sad zadovoljan? :)
inače i precednik nascara je govorio o važnosti pobeda u juniorovom podkastu ali valjda se samo tvoje mišljenje računa. jer kao i uvek samo si ti u pravu :)

Talladega_500
Yankee

Poruka od Talladega_500 » ponedeljak, 3. nov. 2025. u 17:00h

Boss piše:
ponedeljak, 3. nov. 2025. u 15:55h
eto ti sve znaš ja i valas nemamo pojma. meni je zabranjeno imati mišljenje o xfinity na osnovu onoga malo što sam video. jel si sad zadovoljan? :)
Eh da si barem video - ti i ja ne bismo vodili ovu diskusiju. Sam rece gore da si otisao na Wikipediju da vidis koliko pobeda Love ime, da bi jutros jos jednom priznao da ne gledas Xfinity seriju. Pa na osnovu cega si onda izneo to misljenje? :wtf: Rekao ti Kenny Wallace da nije fer i ti samo ponovio? hahahaha

Da ti gledas Xfinity seriju i da onda kazes "e meni se ne svidja ovo ili ono", ja se uopste ne bi bunio. Vec otvoreno priznajes da ne gledas, ali meni solis pamet sta se tamo desava. :wtf:
inače i precednik nascara je govorio o važnosti pobeda u juniorovom podkastu ali valjda se samo tvoje mišljenje računa. jer kao i uvek samo si ti u pravu :)
Niko (ukljucujuci i mene) nije rekao da pobede nisu vazne. Ja sam lepo rekao da pobede nisu sve. Jer ti obavezno se fokusiras da je Zilisch pobedio 10 trka, a u potpunosti ignorises sta se desavalo na preostale 23 trke kao da se one nisu desile. To uvek radis kada poredis vozace - uvek "ovaj pobedio ovoliko trka, onaj onoliko", a sta se desilo na svim preostalim trkama - pa one kao da nisu ni vozene. ;)

Boss

Poruka od Boss » ponedeljak, 3. nov. 2025. u 17:20h

Talladega_500 piše:
ponedeljak, 3. nov. 2025. u 17:00h

Eh da si barem video - ti i ja ne bismo vodili ovu diskusiju. Sam rece gore da si otisao na Wikipediju da vidis koliko pobeda Love ime, da bi jutros jos jednom priznao da ne gledas Xfinity seriju. Pa na osnovu cega si onda izneo to misljenje? :wtf: Rekao ti Kenny Wallace da nije fer i ti samo ponovio? hahahaha

Da ti gledas Xfinity seriju i da onda kazes "e meni se ne svidja ovo ili ono", ja se uopste ne bi bunio. Vec otvoreno priznajes da ne gledas, ali meni solis pamet sta se tamo desava. :wtf:

ja tebi mišljenje neću da menjam. to je nemoguće. ali i sam vidiš da iz videa valas kaže da to sucks i većina sa slaže.

Talladega_500
Yankee

Poruka od Talladega_500 » ponedeljak, 3. nov. 2025. u 17:29h

Boss piše:
ponedeljak, 3. nov. 2025. u 17:20h
ali i sam vidiš da iz videa valas kaže da to sucks i većina sa slaže.
Ja se sa tim potpuno slazem - sucks svakako i sramota je da je bilo ko osim Zilischa sampion ove godine.

Ali, NASCAR je znao da postoji mogucnost da ce se tako nesto desiti kada su uveli ovaj sistem bodovanja. I ljudi godinama pricaju da ce se desiti, a NASCAR ih je ignorisao sve dok se jednom nije desilo (ove godine)... Bilo je i ranije slucajeva da neko domira celu sezonu i ne osvoji titulu (Chase Briscoe je 2020. sezone imao 9 pobeda i opet zavrsio tek kao 4. u generalnom plasmanu), ali niko nije dominirao kao Zilisch ove godine i ostao bez titule u Xfinity seriji.

Tako da NASCAR nema koga da krivi osim sebe.

Boss

Poruka od Boss » ponedeljak, 3. nov. 2025. u 17:43h

pa ja sam prvi još tada rekao da je teoretski moguće da vozač pobedi na 35 trka i ne bude šampion. ja sam prvi to rekao.
Talladega_500 piše:
ponedeljak, 3. nov. 2025. u 17:29h

Ali, NASCAR je znao da postoji mogucnost da ce se tako nesto desiti kada su uveli ovaj sistem bodovanja. I ljudi godinama pricaju da ce se desiti, a NASCAR ih je ignorisao sve dok se jednom nije desilo (ove godine)...
pa to se desilo pre 2 dana. nascar je najavio promenu još pre mesec ili dva.

Talladega_500
Yankee

Poruka od Talladega_500 » ponedeljak, 3. nov. 2025. u 19:29h

Boss piše:
ponedeljak, 3. nov. 2025. u 17:45h
pa to se desilo pre 2 dana. nascar je najavio promenu još pre mesec ili dva.
NASCAR je najavio promenu zato sto su se ljudi zalili kako je Logano prosle sezone postao sampion.

Imam osecaj da ce zadrzati sta je bilo ili u najgorem slucaju najpraviti samo minimalne promene sada kada je miljenik publike Larson osvojio titulu.

Boss

Poruka od Boss » ponedeljak, 3. nov. 2025. u 19:34h

kako to rasista larson a miljenik publike. nešto mi se tu ne slaže :)

Talladega_500
Yankee

Poruka od Talladega_500 » ponedeljak, 3. nov. 2025. u 19:36h

Boss piše:
ponedeljak, 3. nov. 2025. u 19:34h
kako to rasista larson a miljenik publike. nešto mi se tu ne slaže :)
Poseti americki jug (koji je srce NASCAR-a) i sve ce ti biti jasno. ;)

Boss

Poruka od Boss » ponedeljak, 3. nov. 2025. u 19:44h

svako normalan zna da larson nije rasista. čak i buba to zna.

Talladega_500
Yankee

Poruka od Talladega_500 » ponedeljak, 3. nov. 2025. u 19:50h

Boss piše:
ponedeljak, 3. nov. 2025. u 19:44h
svako normalan zna da larson nije rasista. čak i buba to zna.
Ma da, samo je rekao onu rec zato sto jadnik nije znao da ne sme da kaze? hahahaha

Boss

Poruka od Boss » ponedeljak, 3. nov. 2025. u 20:20h

pa i ja sam rekao iz besa Luisu Hamiltonu svašta. i ja sam rasista onda hahahaha

a poštovao sam Jordana, obožavao Tajsona, voleo Alija, Bolta, neke crne MMA fightere itd.

najlakše je danas nekog osuditi a da ništa ne znaš o njemu. neverovatno koliko mržnja preovladava

Talladega_500
Yankee

Poruka od Talladega_500 » ponedeljak, 3. nov. 2025. u 20:28h

Boss piše:
ponedeljak, 3. nov. 2025. u 20:20h
pa i ja sam rekao iz besa Luisu Hamiltonu svašta.
Na osnovu boje koze?

Talladega_500
Yankee

Poruka od Talladega_500 » utorak, 4. nov. 2025. u 02:48h

Parker Retzlaff se sledece sezone nece vracati u Alpha Prime.

Slika

Talladega_500
Yankee

Poruka od Talladega_500 » utorak, 4. nov. 2025. u 23:44h

Talladega_500
Yankee

Poruka od Talladega_500 » sreda, 5. nov. 2025. u 02:45h

Justin Allgaier proglasen za najpopularnijeg vozaca.

Slika

Boss

Poruka od Boss » sreda, 5. nov. 2025. u 09:42h

Talladega_500 piše:
utorak, 4. nov. 2025. u 23:44h
mnogi baš pričaju ne samo da je nepravedno i sucks što je zilić sa 10 pobeda ostao bez titule nego čujem i za hamlina vlada ista atmosfera. pogotovo kako se desilo da je imao pobedu u džepu 3 kruga pre kraja kada izlazi žuta zastava jer je larsonov timski kolega probušio gumu. tu sad se javljaju i teorije zavere da je bajron namerno probušio gumu. no šta želim reći. da nascar stavi pobede u prvi plan šampioni bi bili zasluženi zilić i hamlin. i ne bi bilo mesta manipulacijama.
Slika

jok hahahaha
Slika

pazi ovo. larson nije vodio ni jedan krug. hahahaha
Slika

208 krugova :'( hahahaha
larson ukupno 3 pobede. hamlin ukupno 6 pobeda. :'( hahahaha
love 2 pobede. zilić 10 pobeda :'( hahahaha
According to O’Donnell, Bell made him see the bigger picture. “‘If I [Bell] roll off 10 wins uh in a year right and I go to one race and couple other guys get into me or whatever, and I’m not the champion okay four years in a row that happens,'” O’Donnell said, revealing what Bell told him.

“I don’t want the next Christopher Bell, who’s 10 years old right now, thinking about NASCAR, wanting to go to NASCAR, wanting to be a champion, say, ‘Huh, this is a little bit more of a chance on a one race, right?'” He added.

Slika

Odgovori

Povratak na „Nascar“