Boss piše: ↑nedelja, 21. sep. 2025. u 16:16h
Neverovatno da nema Mobil 1 to govori u kakvoj je sport krizi. A od svih ovih sponzora deluje mi da je Shell najjači (najpoznatiji). Zatim tu je Monster. McDonald's. A ostali boga pitaj. A kad se setim pre koja su sve velika imena sponzora bila u sportu ccc... šta je ostalo skoro ništa. Chastain ima Busch pivo ali to isto delimično samo.
Pa kad je Mobil1 bio sponzor nekoga za svaku trku u sezoni? Busch isto?
Ti ne zivis u Americi i zato verovatno ne prepoznajes vecinu ovih sponzora, ali ja znam 99% njih. Gledajuci ovu gore listu, ne znam jedino sta su Raptor i Beat Box.
Fale mnogi jaki sponzori. Evo samo neki koje se setim FedEx, Target, Budweiser, Du Pont, Home Depot, Cat, Goodwrench
Neki otisli, drugi dosli. Ako gledas sponzore iz 1970-ih i 1980-ih, videces da vecina njih nije bila sponzor 1990-ih. Tako i sada. Malo koji sponzor ostaje duze od 20-ak godina max jer nema poente da budes sponzor toliko dugo - dodjes i ostanes dok te ljudi ne prepoznaju, onda ides negde drugo. To vazi za svaki sponzor, ne samo NASCAR.
Ranije sam ti pricao sta je Miller uradio sa baseball stadionom u Milwaukee - 20 godina su bili sponzor Brewers i stadion se zvao Miller Park. Posle 20 godina, svako je u Americi znao za taj stadion kao Miller Park i dan danas ga tako zovu - iako je American Family Insurance glavni sponzor i stadion se zove American Family Field. I zasto bi Miller u takvim uslovima nastavio da placa sponzorstvo da bi dobio sta vec ima?
Tako je i u NASCAR-u - nema te NASCAR osobe koja ne zna sta su Goodwrench, DuPont, Budweiser i slicni - pa zasto bi dalje placali za nesto sta vec imaju?
Tačno ovo to sam isto i ja naglasio. Fanovi su pogubljeni kad se često menjaju livreje auta.
Hehe, nisu fanovi pogubljeni vec samo povrsni gledaoci. Ko gleda svaku trku zna za 95% auta na stazi ko su. Ja nemam ni najmanji problem da prepoznam svaki auto na stazi. Jayski objavi svaki put kada svaki vozac potpise novog sponzora tako da nije tesko znati ko je ko.
Takav je pre bio i Nascar nažalost više nije pa sad krpe rupe sa više sponzora po timu.
Sa izuzetkom par vozaca kroz istoriju (Petty, Pearson, Johnson, itd), vozaci su uvek imali vise sponzora. 99,99% NASCAR vozaca kroz istoriju nisu imali samo jedan sponzor i samo jedan dizajn sponzora. Pa cak i Johnson je imao vise sponzora, jeste Lowe's bio najcesci, ali je i Lowe's imao vise stilova. To znam jer imam gomilu njegovih diecasts sa drugacijim dizajnom.
Cak i ako gledas najpopularnije vozace u najpopularnije vreme NASCAR-a, tipa Jeff Gordon, opet su imali vise sponzora. Gordon je imao DuPort, ali je imao i AARP, Pepsi, Axalta, Nicorette, Panasonic, GMAC, Nation's Guard, itd (to je ovako napamet sto znam na osnovu diecasts koje imam, a verujem da ih je jos bilo).
Plus, cela ideja o vise stilova je dolazila bas od sponzora - jer su sponzori hteli da prodaju sto vise diecast modela. Sponzori ne prave mnogo novca kada ljubitelj recimo Johnsona kupi samo jedan autic, ali kada imaju vise dizajna jednog te istog sponzora - onda znaju da ce ljudi kupovati vise modela. Eto ti nesto iz moje kolekcije...
Logano-Blejni-Logano-??? (Blejni)
Ne verujem da ce se to desiti, jer ako nista drugo - nece NASCAR dati da 4. godinu za redom isti tim osvaja titulu.
Mislim da je ovo Toyotina godina jer cekaju na titulu od 2019. godine. Voleo bi da Hamlin bude sampion cisto da svaki hejter dobije nervni slom hehe.
When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.
“Normal" is just a setting on your dryer.