21. na Talladegi, 38. na Texasu, 36. na Kansasu, 16. na Charlotte. Mesec dana pre toga je imao 2 pobede (Martinsville i Darlington), jedno 2. mesto (Bristol) i jedno 5. mesto (Homestead-Miami).

al si ti smešanJoj opet ti o nekoj krizi, po tebi svaki sport je u krizi. Pa kako Indy postoji od 1996. godine ako je u krizi, zar nije trebao da propadne tokom tih 30 godina?
a da li svi imaju internet?Talladega_500 piše: ↑četvrtak, 29. maj 2025. u 15:58hKao sto rekoh, prenos na Amazon Prime je potpuno besplatan na 30 dana. Bukvalno svako ko ima telefon, tablet, kompjuter, itd moze da skine Prime aplikaciju, besplatno se registruje i besplatno gleda trkanje. Ne moze jeftinije od toga.
Hoces reci 30 godina krize (kako je ti nazivas) ne bi rezultiralo u propadanju? Koliko dugo biznisi mogu biti u krizi pre nego sto puknu?
Ko nema internet u 2025. godini i to jos u Americi?a da li svi imaju internet?
e hteo sam da te pitam kad je f1 prenos trke jel ima reklama?Talladega_500 piše: ↑ponedeljak, 2. jun 2025. u 04:26hBravo Blaney. Osiguran playoffs, sva 4 vozaca Penske - Wood Brothers su u playoffu.
Jos jedna odlicna trka na Amazon Prime. Prenos super, jako malo reklama i sto je najbitnije - u zadnjih 75-100 krugova uopste ne pokazuju reklame, isto su radili i na Charlotte.
u americi izgleda ne mogu bez reklama. baš sam nedavno pričao sa nekim amerom i reko sam mu da u evropi kad gledam nascar nema ni jedne reklame a on mi odgovori da je to zato što su za evropu prava prenosa jeftinija. okej a to bi značilo onda da kod vas u f1 ne bi trebalo biti reklama i zato sam te pitao. ali znao sam unapred odgovor jer amerika je prosto takva ne može bez reklama proći sport.Talladega_500 piše: ↑ponedeljak, 2. jun 2025. u 15:20hIma, ali jako malo i uglavnom u momentu dok se nista znacajno ne desava.