Pre nego sto krenete sa paljbom da nesto i napisem.
Ponosni vlasnik ( NEMANJA)
Elem od kad sam polozio bio sam u fazonu forda necu uzeti samo iz razloga jer se celi zivot vozim u njemu, ali polozis pa ajde tata zna razume se pa kao ajde nek prvi bude ford.
Uzet je tada sivi fokus mk1 1.8tdci. Slatko smo se navozali burazer i ja.
Pošto smo u tom trenutku imali i Mondea mk3 a nismo mogli samostalno da ga vozimo odlučismo da Mondea prodamo i došao je plavi fokus mk2 1.6 benzin.
Iskren da budem u početku mi se mk2 nije sviđala ni malo. Međutim malo po malo pa poceo je da mi se svidja jako. E onda kada je doslo do toga da se uzme Fusion, burazeru (mladjem) sam dao priliku da bira hoce li keca ili dvojku (potajno se nadao da ce odabrati keca). I naravno odabrao je keca sto mi je islo na ruku.
Posto je dosao plavi u moje ruke onda krece sredjivanje te trokraki volan, spojler od ST-a pa 18ice pa te spusti auto, ubaci naslon za ruku, ali falilo je snage uvek. Tokom sređivanja procitana kompletna tema ,vise puta, od cuvene "Paklene pomorandze".
Procitas temu zavolis auto al te eto plasi te ovo te ono i bas kad je trebalo da se uzme ST izleti dvojka u titanium paketu sa sve siberom i reko ma daj bre to dobar motor. Ne lezi vraze dve nedelje kasnije ode ventil pa sredi odradi to, onda je krenulo budzenje pa po branike preko granice dovlaci dovozi, te izduv, felne, remap sve to lepo ali nije benzin. Mislis ma procice me, kad ono godinu ipo dana kasnije nije proslo i kada sam mogao sve malere da ispucam nek bude na onom nego na ovom sada.
Pa da predstavimo, mada da li treba predstaviti ovaj auto. Krsticemo ga sa OranŽina.
Zelja je ipak bila veca kad ako ne sad. Znam bolje da je manje vrata ali veoma cesto se vozi znatno vise osoba pa zbog prakticnosti, bitno da je motor odlican i da nije truo, znam boja se tesko pogadja ima da se odradi ali to ce mi biti sa zadovoljstvom da resim. Mozda upadnem u rupu bez dna ali morao sam ga probati, morao je biti na mome imenu.
Pise vlasnik auta, a tata sada moze lepo da kaze ima dva specijalna izdanja i slatke muke koga da uzme. E da da se vratimo na pocetak rekao sam necu forda al eto zavolis svidi ti se ovo i to je to nema dalje.
P.S. 3,2,1... krenite sad drvljem i kamenjem

Prosao tehnicki bez problema i uzete nove tablice