Drago mi je zbog njega jer je bas gotivan lik. Mnogi ga ne vole jer realno, vozi za tim za koji nema kvalitet (Gibbs, ranije Childress i JR) jer ga sponzor Menards prati gde god ide, ali ja sam ga licno uvek voleo kao vozaca. Cist vozac, nema skandale i incidente.
When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.
Dale Jr izjavio da ce Connor Mosack i ove sezone voziti neke trke za tim u Xfinity.
Da mi je samo znati sta vlasnici timova vide u njemu... Katastrofa rezultati i u Truck i u Xfinity, a vozio je za neke od najjacih timova u obe serije.
When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.
Katherine Legge ce biti razapeta na krst posle onoga sta se desilo danas.
Danas je trebala da vozi za Jordan Anderson Racing, ali nije uspela da se kvalifikuje. I onda je Joey Gase Motorsports izbacio svog vozaca JJ Yeley (koji se jeste kvalifikovao) jer je sponzor platio da Legge vozi njegov auto.
Ako to nije dovoljno za kritike, onda je vec u prvom stageu bila krug zaostatka, naglo usporila ispred lidera William Sawalicha koji je obilazio i izazvala sudar. Ne samo sto se Sawalich slupao vec se slupao i miljenik publike Kasey Kahne - koji danas vozi prvu NASCAR trku posle 7 godina.
EDIT: Evo tog incidenta. Sawalich je kriv koliko i Legge.
Austin Hill pobedio na Talladegi. Njegova 3. pobeda ove sezone i ukupno 9. na bump-drafting stazama, cime je rekorder Xfinity serije.
Trka je zavrsena pod zutom zastavom posle sudara Connor Zilischa u zadnjem krugu. Trebalo je proci dosta vremena pre nego sto je pobednik uopste objavljen, posto je na prvi pogled izgledalo da je pobedio Jeb Burton (#27), a ne Hill (#21).
Ova fotografija pokazuje ko je vodio u momentu kada se desio caution.