Holden je popularan medju populacijom koja prati Supercars.
Ne mislis ti valjda da domacice koje voze Toyotu Prius prate Supercars?
Holden je popularan medju populacijom koja prati Supercars.
Auto biznis uopste nije povezan sa sportom, barem ne u danasnja vremena. Dok je bio povezan - Holden je bio najprodavaniji brend u Australiji.
Holdenu nije dobro islo sa prodajom auta, to je cela poenta. I pored svih uspeha u Supercars - prodaja Holdena je bila smesna i brend je na kraju ugasen.
Netačno. Naravno da sport ne utiče na celokupnu prodaju nekog brenda ali ima svog udela.Talladega_500 piše: ↑četvrtak, 20. mar. 2025. u 19:40h
Auto biznis uopste nije povezan sa sportom, barem ne u danasnja vremena.
Jako malog udela i taj udeo je iz dana u dan sve manji.
Ovo je sve pocetak kraja za GM u Supercars.
Team 18 postoji od 2013. godine, znaci 12 godina... Pobedili su 1 trku u tih 12 godina.
Koji dobar vozac ce otici u brod koji tone?
Pa hajde mi navedi par primera iz F1 kad vec hoces gde je tim bio sranje i onda se preporodio jer je postao kako ti nazivac "works" tim. Pri tom ne da je promenio dobavljaca motora jer u ovom slucaju Team 18 ne menja nikakve dobavljace - i dalje ce koristiti Chevroletove motore.
ali nije bio njihov works tim.Pri tom ne da je promenio dobavljaca motora jer u ovom slucaju Team 18 ne menja nikakve dobavljace - i dalje ce koristiti Chevroletove motore.
To ce ih malo popraviti, ali ne do te mere da mogu zameniti veliki Triple 8.
Zato sto su dva giganta i niko ne moze da se bori sa njihovim resorsima.
polako taleTalladega_500 piše: ↑petak, 11. apr. 2025. u 23:41hTo ce ih malo popraviti, ali ne do te mere da mogu zameniti veliki Triple 8.
pa ja sam ti rekao da ništa nije došlo preko noći.Team 18 nema neku dugu istoriju i ono malo istorije sto imaju su uglavnom bili gubitnici. I sad napravis takav tim da bude glavni Chevroletov tim i misle da ce preko noci zameniti Triple 8? Ma daj, znam da ni ti ne verujes u to...
Sve je to lepo, ali ovo nije dugogodisnji plan. GM ne posluje u Australiji vise i nema Team 18 narednih 10 godina da malo po malo napreduje.