E sad, problemi... Nismo uspeli da upisemo kodove dizni u kompjuter, odradi dijagnostika (neka Launch) ceo ciklus, upisu se kodovi ali ih ne zapamti i ostane na nulama ceo kod. Nakon njihove intervencije na regulatoru + diznama krenuo nemirno da radi na prvom paljenju, dimi sivo, plavicasto, samo dok je hladan, kad se zagreje nema tih simptoma. Odradili su opet dijagnostiku, proverili sve sto je sa njihove strane radjeno, proverili i grejace usput, relej grejaca, sve je ispravno a auto i dalje lose radi hladan i pali lampicu. Kada su odradili dijagnostiku poslednji put, rekose da postoji neka greska u komunikaciji izmedju regulatora pritiska i kompjutera, ne mogu da se setim koda greske nikako, i kao postoje 2 uzroka, ili je instalacija ili kompjuter.
Ja sam nesto tu cackao oko kompa i to, rasturao za vikend i video da je kompjuter koji je trenutno u mom autu nekada bio otvaran i krenuo je da se odlepljuje onaj alu deo (da se razumemo, u pitanju je ovo https://www.ebay.com/itm/204866360109 ) tako da su moje neke sumnje samo jos vise podgrejane da je u pitanju kompjuter, s obzirom da nije prihvatio kodove, da je otvaran i da pali lampicu uglavnom kad je toplo. Nabavim ja jedan ovakav na otpadu, lik me ubedjuje da moze to samo da se ubode i radice, naravno da ne radi tako

Post delimicno skrece sa teme ali eto, ako neko ima bilo kakvo misljenje ili iskustvo vezano za ovo je dobrodosao sa savetom jer mi deluje da je neka teska glupost a ne bih bas zbog toga da odustajem od Focusa nakon 380k km