Problem paljenje Focus 1.8 benzinac Z tec
Moderator: Dragomir
-
- Poruka: 7
- Član foruma od: ponedeljak, 13. apr. 2009. u 12:20h
Problem paljenje Focus 1.8 benzinac Z tec
Molio bih da mi neko odgovori u cemu je problem kod mog Focusa 1.8 benz. Posle normalne gradske voznje auto sam parkirao i sve je bilo o.k. Posle sat vremena sam ga hteo upaliti ali nista od toga samo verglanje i to je sve .Struja u njemu je o.k Molim vas za pomoc oko dijagnoze .
- cukezr
- Poruka: 15
- Član foruma od: subota, 25. mar. 2017. u 23:39h
- Kontakt:
Re: Problem paljenje Focus 1.8 benzinac Z tec
C-Max 1.6 2007. Isto, pali uvek iz prve po svim vremenskim uslovima, medjutim, ako nakon voznje, posle krace pauze pokusam da upalim, desava se da nece da zavergla, zatim pocne da vergla bez uspeha i tek nakon nekoliko pokusaja paljenja (vracanja kljuca na 0-ti polozaj), sa pritiskanjem gasa uspeva da upali. Sve cesce mi se to desava. Ne znam u cemu je problem. Struja je OK. Da li neko ima ideju?
- van
- VIP
- Poruka: 9042
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 09:33h
Re: Problem paljenje Focus 1.8 benzinac Z tec
ЈА има тај ауто 14 година и 200 000км + сам направио са њим . Неће да упали ако има проблем са горивом , тј са пумпом за гориво . У свим осталим случајевима пали , па макар имао све живо у малеру .
Има ребраста црева за гориво у резервоару која испуцају и пуштају гориво и имаш слаб притисак .
Сипај мало горива пар капи горива преко лептира гаса и заврглај . Ако се пробуди одмах , имаш проблем са доводом горива .
Има ребраста црева за гориво у резервоару која испуцају и пуштају гориво и имаш слаб притисак .
Сипај мало горива пар капи горива преко лептира гаса и заврглај . Ако се пробуди одмах , имаш проблем са доводом горива .