Cak se u S max razmisljam da nabavim ako nekad izlete stof sedista za hladjenjem, saznah da postoje

Lep prevoz, neka te dobro sluzi. Ja se isto razmisljam za ch sebi da uzmem nesto slicno, al ne zurim. Nedostaje mi benzinac

Боље што се шалиш.
Recaro iz ST180 je nešto drugodule0911 piše: ↑petak, 24. jan. 2025. u 22:39hSta bre nema diranja, ja bih tu metio bar od STa stof/koza combo da bude malo udobnije leti.
Cak se u S max razmisljam da nabavim ako nekad izlete stof sedista za hladjenjem, saznah da postoje
Lep prevoz, neka te dobro sluzi. Ja se isto razmisljam za ch sebi da uzmem nesto slicno, al ne zurim. Nedostaje mi benzinac![]()
Evo prilike da vidiš i "regulare" verziju sa štraftama
Hvala hvala
Ha, pocinju polako strafte da mi se svidjaju od kad se otvorila ova tema, a ranije sam bio u fazonu nikakoStefan148 piše: ↑četvrtak, 30. jan. 2025. u 09:05hEvo prilike da vidiš i "regulare" verziju sa štraftama![]()
https://www.polovniautomobili.com/auto- ... 0_pl1_plv0
Pa suštinski, ni ja nisam neki preterani ljubitelj štrafti i inicjalno mi je ideja bila da skinem... ali kako vreme odmiče, sve manje bih to uradio. Eventualno bih naručio nove, pošto su ove počele da pokazuju trag vremena i malo se krzaju tu i tamo.DzoniPv piše: ↑četvrtak, 30. jan. 2025. u 20:19hHa, pocinju polako strafte da mi se svidjaju od kad se otvorila ova tema, a ranije sam bio u fazonu nikakoStefan148 piše: ↑četvrtak, 30. jan. 2025. u 09:05hEvo prilike da vidiš i "regulare" verziju sa štraftama![]()
https://www.polovniautomobili.com/auto- ... 0_pl1_plv0revidiram svoj stav- ne bih puno stvari mijenjao na ovom autu.
Imam neke felne, Ford fitment, nove R17, ali kako bi to izgledalo na Fiesti ne znam jer ne uspijevam da prodnadjen ni jednu sliku mk6, a ni mk5 sa Alessio Monza felnama.
![]()
Batke, prazan ti post...
Jeste "stegnutiji" osećaj kod mk5, čudno za objasniti, ali eto, probao si i znaš o čemu se govori.FiestaBG87 piše: ↑petak, 31. jan. 2025. u 21:47hSto se tice trapa jes nekako mk5 jaca, kratko vreme sam vozio obe, mk5 nekako utegnutija.
Sestra vozi sad mk6, vazda se cuje kao da nesto nije ok sa trapom.