kyle piše: ↑petak, 17. jan. 2025. u 18:51h
tale majk valas ima 65 godina i u pravu su još je i neaktivan. Kastroneves je mlađi i još uvek vozi formulu indy
i kastroneves je i marketinški trik. evo mene zanima kastroneves kao ni jedan drugi vozač na dejtoni. a tog valasa ne znam koga zanima? ja ne znam ni ko je on, šta je osvojio, jel šampion bio? a Kastroneves je legenda. četvorostruki šampion indy 500.
Kakve veze ono sta je postigao u Indy ima sa NASCAR-om? Potpuno drugo takmicenje. Ako nista drugo - istorija je pokazala da su open wheel vozaci potpuno nesposobni da voze stock cars (sa par izuzetaka).
Castroneves ima 50 godina, nikada u karijeri nije vozio stock car (cak ni ARCA, a da ne govorim nesto vece) - i prva trka koju mu daju da vozi je Daytona 500?
Mike Wallace je vozio 497 Cup trka i jos 115 Xfinity trka i sigurno je sposobniji da vozi Daytonu 500 nego Helio Castroneves.
kyle piše: ↑petak, 17. jan. 2025. u 18:51h
tog valasa ne znam koga zanima? ja ne znam ni ko je on, šta je osvojio, jel šampion bio?
Hehe, pa ti ne znas nikoga osim ako je pobedio 50+ trka i osvojio titule.
Cak i one vozace koji imaju brdo pobeda znas kritikovati (Hamlin recimo).
Ne, Mike Wallace nikada nije bio sampion, ali i sa svojih 66 godina je sposobniji da vozi Daytonu 500 nego 50-godisnji rookie Helio Castroneves.
When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.
“Normal" is just a setting on your dryer.