Ne znam sta bih ti rekao. Ja sam takodje zamenio prvo ta dva nosaca, i osetno se promenio osecaj u kabini, nije bilo vibracija vise.
Dugo me je mucilo to sto se cuo neki zvuk tipa ,,cak" prilikom saltanja brzine iz 1 u 2 i bas na hvatanju pri promeni se cuo taj zvuk. Odustao sam od toga da istrazujem taj zvuk odakle tacno dolazi. I nakon svih intervencija koje sam skoro uradio, resio sam da i taj nosac zamenim onako kad sam vec ova dva zamenio ajde i taj, i nakon zamene nosaca menjaca taj zvuk je prestao i nema vise caktanja. Inace svi koje sam pitao rekli su da retko, ali bas retko odlazi taj nosac ispod akumulatora, medjutim kad sam skinuo video sam da je guma naprsla gore, i ispod je ispucala guma takodje.
Nije da ne puca, nego taj nosac retko ko i menja gotovo i da ne gledaju na njega jer mora se skidati akumulator i jos neke stvarcice da bi dosao do njega.
Sve u svemu u kabini je mirnoca prava, daleko od toga da je kao benzinac da neko ne pomisli da je idealno jer ipak je prisutan mio zvuk dizel motora.