Zanima me po iskustvima, posebno ako i Dragomir moze da mi odgovori, koliko dugo mogu da ga vozim u ovom stanju pre zamene (negde mi rekose bar mesec dana, a mozda i duze uz ne preterano intenzivno koriscenje). Znam da moram to da menjam i hocu, ali bi mi znacilo ako to nije hitno da sacekam mesec/dva jer istresoh ovih dana zadnji dinar iz dzepa za registraciju, servis i kojekakve shoppinge za potrebe auta:)
Elem, s obzirom da se generalno kvacilo dobro ponasa rekao bih, ima dobar hod, brzine se menjaju bez ikakvih problema, menjac klizi, probao sam i test kvacila - da ga relativno naglo pustim u prvoj i auto se zaista zakopa i ugasi u mestu. Zanima me da li kada budem menjao zamajac moram da zamenim i set kvacila i sta jos sa tim (sta obavezno a sta ne mora, makar ne u prvo vreme)? Svaki dodatni deo koji budem menjao znatno mi povecava cenu ovog poduhvata pa bih samo zamajac relativno bezbolno i pregurao.
Naravno, jasno mi je bilo jos pri kupovini da ce me ovo kad tad sacekati i bio sam spreman da se suocim s tim, samo nadao sam se bicu miran par meseci do godinu dana, sve planove mi je pokvarilo to sto mi se problem javio odmah (a u probnoj voznji kao za inat nijednom) pa je finansijska konstrukcija relativno klimava u ovom trenutku. Tesko je reci da je u pitanju to sto sam baksuz, vise da sam prenaglio pa u neku ruku bio i obmanut. Mada sta znam, mozda bih ga na kraju uzeo cak i da sam znao da mi odmah predstoji promena zamajca s obzirom na celokupno stanje vozila, ali bih mozda ako nista bar oborio jos malo cenu