Ja pratim i lost i supernatural i Heroes i smallwille i tako josh par komada. Ali obichno cekam da se nakupi po 20 epizoda da nisam gledao pa onda gledam. Tako da zadnjih godinu dana nisam gledao lost ( cekam da se nakupi )miki023 piše:Da li neko prati Lost, jos malo pa je kraj serije, ali se kao najavljuje nastavak. Po meni nije losa serija, mada je sve to moglo da se odradi u mnogo manje epizoda.
Filmovi
- Djomla
- Poruka: 1123
- Član foruma od: utorak, 26. jan. 2010. u 09:30h
Re: Filmovi
F.O.R.D. First On Race Day
]BMW is like a tampon every pussy needs one
///Mandovchina.
///Mandovchina.

-
- Ljubitelj životinja
- Poruka: 3350
- Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h
ja cekam bogami po ceo serijal da se zavrsi jer ako nesto bude dobro, gledam zaredom. Skoro sam poceo Heroes, nije lose. Sarah Connor Chronicles za one koji vole terminatora (nazalost, samo dve sezone), Battlestar Galactica je neprevazdjen (filmovi posle su bezveze),a meni je je najbolji Stargate (I atlantis i SG1). Cekam Destiny da se lepo izemituje pa da nastavim. Ima tu jos sjanih pilota novih serija,ali cekam uvek da zavrse emitovanje.
Ovaj smallvile treba da uzmem na DV-u sve, a reci mi Djomla jer nije neozbiljna serija mnogo (takav sam utisak stekao)?
Ovaj smallvile treba da uzmem na DV-u sve, a reci mi Djomla jer nije neozbiljna serija mnogo (takav sam utisak stekao)?
- Djomla
Znash kako ono u pocetku jeste teen, ali se posle "Razvija" i "uozbiljuje" dolaze novi igraci u igru i nove price.Ovaj smallvile treba da uzmem na DV-u sve, a reci mi Djomla jer nije neozbiljna serija mnogo (takav sam utisak stekao)?
Ozbiljno je koliko i supermen ( sa obzirom da se bazira na supermeu ) + josh par heroja iste kompanije ( neki serijski neki su konstatno tu )
I sve se to razvija u neku simpatichnu dramu, sa onako unikatnom pricom ( vremenom gubi onaj tinedzerski trip krece malo "zrelije )
Eto ti neko moje vidjenje.
Inache sve ti je do 8 sezone. Od 4-te negde pocinje fina zanimacija. Sada se josh radi na devetoj sezoni.
///Mandovchina.
///Mandovchina.

-
- Ljubitelj životinja
O=K,uzecu da gledam,a nesto slicno je sa serijom Roswell, sto se tice tinejdzera.
-
- Poruka: 418
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 13:12h
Heroes se nece emitovati do novembra,treba da snime sledecu seoznuDjomlaMRak piše: Ja pratim i lost i supernatural i Heroes i smallwille i tako josh par komada. Ali obichno cekam da se nakupi po 20 epizoda da nisam gledao pa onda gledam. Tako da zadnjih godinu dana nisam gledao lost ( cekam da se nakupi )

Heroes sam odgledao ceoRS_cabrio piše:ja cekam bogami po ceo serijal da se zavrsi jer ako nesto bude dobro, gledam zaredom. Skoro sam poceo Heroes, nije lose. Sarah Connor Chronicles za one koji vole terminatora (nazalost, samo dve sezone), Battlestar Galactica je neprevazdjen (filmovi posle su bezveze),a meni je je najbolji Stargate (I atlantis i SG1). Cekam Destiny da se lepo izemituje pa da nastavim. Ima tu jos sjanih pilota novih serija,ali cekam uvek da zavrse emitovanje.

- Djomla
Smallwille ima 9 sezona.
E da battlestar galactika. Odlgledao do kraja serija je perfekcija!
E da battlestar galactika. Odlgledao do kraja serija je perfekcija!
///Mandovchina.
///Mandovchina.

-
- Ljubitelj životinja
Galactica je odlicna, razmisljam dal da gledma staru verziju iz 70ih. Samo da znas, filmovi,nastavak su razocarenje, pgotovo "the Plan"
- Djomla
Filmove nisam ni gledao nit me zanimaju. Mislim film galactika pff... pokushaj skupljnja love na slavi serije ali je serija perfekcija.
///Mandovchina.
///Mandovchina.

- Talladega_500
- Yankee
- Poruka: 14258
- Član foruma od: četvrtak, 4. jun 2009. u 03:16h
Jel pratio neko Nip/Tuck?
When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.
“Normal" is just a setting on your dryer.
- dule0911
-
- Poruka: 13648
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Ovo bi trebalo da bude zanimljivo videti (tj brutalno zanimljivo
)
http://www.cinemacity.org/srpski-film-p ... ty.469.htm

http://www.cinemacity.org/srpski-film-p ... ty.469.htm
Fiesta!!
- nesho
- Poruka: 186
- Član foruma od: petak, 5. dec. 2008. u 11:50h
skinut PACIFIC i SPARTACUS-Blood and Sand 

-
- Ljubitelj životinja
Dobro si me podsetio za Pacific!
- miki023
- Poruka: 1161
- Član foruma od: petak, 12. dec. 2008. u 15:47h
Sta mislite o gledanju 3d filmova (720p i 1080p) u kucnim uslovima na lcd momitorima uz upotrebu obicnih papirnih naocara. Da li je neko probao, zelim utiske.
- quando
- Poruka: 155
- Član foruma od: četvrtak, 11. feb. 2010. u 19:50h
Miki, nece moci
Visoki zahtevi monitora i podudaranje tehnologija...sve u svemu, duga prica

- dule0911
-
Jos uvek je to preskupo za siroke narodne mase, ali naravno moze. Po mom misljenju gledanje 3d filma u kuci znaci pozicioniranje centralno u odnosu na tv, ili barem veoma blizu, da bi se uopste doziveo neki 3d efekat. Sve u svemu mislim da je glupo za nas smrtnike jer ako nije dovoljno veliki tv - nema ni preterane poente.
Fiesta!!
- quando
- Poruka: 155
- Član foruma od: četvrtak, 11. feb. 2010. u 19:50h
upravo...nije to to na malom ekranu...Bio sam u IMAX bioskopu (o da
), gledao 3d filmove sa dve tehnologije i stvarno je do jaja osecaj, ali taj kompromis "sedi tacno pred tv pred tu i tu udaljenost i ne mrdaj se"...smor. imam 42` plazmu na kojoj pretezno gledam hd filmove i serije...I nikad ne sedim ispred nje, nego uvek u lezecem polozaju sa strane
tako da sto se mene tice, ***** se filmski standardi...

- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Jel gledao neko od film 2012?
Ja sam ga upravo pogledao. I loš kao što sam imao mišljenje. Pogledao sam ga više iz dosade jer nisam imao šta da radim.
Priča jeste standardna o propasti svjeta i da Ameri spašavaju svjet ali sad su malo začinili Rusima, Indijcima i Kinezima, pa je ispala dobra papazanija.
Koliko sam mogao da vidim Ford je eventualno bio neki sponzor ili platio malo reklamu, jer glavni glumac na početku ulazi u Explorer koji kao neće da upali, kasnije sjeda u Lincolna. Kada kreće frka i bježi kroz grad Lincolnom ima dosta Fordova, Focus, Fusion itd.
Takođe i Sony je tu umješao prste. Laptopovi su sve Sony Vaio, mobilni telefoni Sony Ericsson.
Ja sam ga upravo pogledao. I loš kao što sam imao mišljenje. Pogledao sam ga više iz dosade jer nisam imao šta da radim.
Priča jeste standardna o propasti svjeta i da Ameri spašavaju svjet ali sad su malo začinili Rusima, Indijcima i Kinezima, pa je ispala dobra papazanija.

Koliko sam mogao da vidim Ford je eventualno bio neki sponzor ili platio malo reklamu, jer glavni glumac na početku ulazi u Explorer koji kao neće da upali, kasnije sjeda u Lincolna. Kada kreće frka i bježi kroz grad Lincolnom ima dosta Fordova, Focus, Fusion itd.
Takođe i Sony je tu umješao prste. Laptopovi su sve Sony Vaio, mobilni telefoni Sony Ericsson.
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- dule0911
-
Gledao sam ja. Klasicna Emmerichova kataklizma, sto sam i ocekivao pred gledanje tako da me nije razocarao film - prosto sam znao sta da ocekujem. Vise sam imao zelju da ga gledam zbog specijalnih efekata koji su odlicni moram priznati. Jos sam ga gledao u full HD tako da je dozivljaj bio potpun 

Fiesta!!
- Talladega_500
- Yankee
- Poruka: 14258
- Član foruma od: četvrtak, 4. jun 2009. u 03:16h
Ako je Ford vec bio sponzor zar nisu mogli naci Explorer koji hoce da upali?
When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Bolje i pokvaren Explorer nego Nisan ili ruzna Toyota.
Totally addicted to Ford!
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- miki023
Kolege filmofili, trazim originalni naziv jednog filma koji sam gledao pre nekih 25 god u bioskopu. Radi se o komediji, koliko se secam sa plakata, kod nas je preveden kao " Povratak pernate zmije" bio sam klinac pa mozda i nije to taj naziv, ali se secam da sam umirao od smeha. HVALA unapred na pomoci. clap
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Ford je sponzorisao baš mnogo američkih filmova i serija, tako da to nije ništa novo.
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- miki023
- Djomla
miki023 piše:Da li je neko gledao Clash of the Titans
Ja jesam i ne svidja mi se jako. Ne znam sto nekako mi je isuvise... paljevinski?
///Mandovchina.
///Mandovchina.

- miki023