Poruka
od Talladega_500 » ponedeljak, 4. mar. 2024. u 23:16h
Nije bas fer porediti stock cars sa open wheels. Normalno da ce open wheels biti brzi, posebno na racun ubrzanja. Ali barem meni, brzina nije toliko bitna, bitno mi je dueli vozaca. Meni je zanimljivije gledati i trku 40 Yugica nego F1. Gledam u subotu Verstappena, posle 7 krugova je vec imao 5-6 sekundi prednosti. I koja je onda draz tu brzine pa makar jurili i 500 km/h kada vec posle par krugova znas pobednika?
Istina, Logano ni kriv ni duzan uze titulu, ali je isto tako izgubio titule ni kriv ni duzan. Recimo u 2015. sezoni je bio ubedljivo najbolji vozac pa je zavrsio kao 6. u generalnom plasmanu.
Ne samo Logano vec gomila drugih vozaca. To ce se desavati u svakom nacinu bodovanja.
Razocarace te i Indy. I u Indy u 2022. sezoni Will Power je osvojio titulu iako je pobedio samo 1 trku (a Josef Newgarden je imao 5 pobeda).
When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.
“Normal" is just a setting on your dryer.
"The man who views the world at 50 the same as he did at 20 has wasted 30 years of his life.” - Muhammad Ali