UPOMOC CURI ULJE!!!
Moderator: Dragomir
- popovicvl
- Poruka: 5658
- Član foruma od: četvrtak, 30. okt. 2008. u 00:49h
UPOMOC CURI ULJE!!!
Danas sam hteo da preparkiram auto i vidim da ostaje trag ulja zamnom.Kad sam ugasio auto prestalo je curenje.
Da proverim opet upalim auto i na leru ulje jednostavno curi momacki,ostaje prava mala barica.Cim se ugasi prestaje.
Sinoc sam doputovao sasvim normalno nije bilo tragova zamnom po dvoristu,ali kad se ohladio preko noci gremlini su uradili svoj posao.
Pre dve nedelje sam menjao ulje 5W30 4,5 l i filter ulja,pa mi pada na pamet da curi na filteru jer se ulje sliva negde iznad kartera
sa zadnje strane.Proverio sam veceras nema fleka od stajanja.Ima li ko kakvih iskustva?
Da proverim opet upalim auto i na leru ulje jednostavno curi momacki,ostaje prava mala barica.Cim se ugasi prestaje.
Sinoc sam doputovao sasvim normalno nije bilo tragova zamnom po dvoristu,ali kad se ohladio preko noci gremlini su uradili svoj posao.
Pre dve nedelje sam menjao ulje 5W30 4,5 l i filter ulja,pa mi pada na pamet da curi na filteru jer se ulje sliva negde iznad kartera
sa zadnje strane.Proverio sam veceras nema fleka od stajanja.Ima li ko kakvih iskustva?
- Dragomir
- Oficijalni serviser
- Poruka: 5503
- Član foruma od: ponedeljak, 2. mar. 2009. u 23:21h
Re: UPOMOC CURI ULJE!!!
filter ulja ili davac pritiska ulja
Ako si zavrsio fakultet ne znaci da si covek
- popovicvl
Resio sam problem momci.
Nije bio dobro uvrnut filter posle zamene, pa je tu pustao.
Kad sam otvorio haubu imam sta da vidim.Uselio se mis mali i zbrisao je pod plastiku ventilacije.
Kako sad da ga isteram ima li ko ideja?Isprskao sam solje sa WD sprejom, ali smradu malom se izgleda dopada
u autu.
Kad sam otvorio haubu imam sta da vidim.Uselio se mis mali i zbrisao je pod plastiku ventilacije.
Kako sad da ga isteram ima li ko ideja?Isprskao sam solje sa WD sprejom, ali smradu malom se izgleda dopada
u autu.
- macaneli
- VIP
- Poruka: 9929
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 23:52h
popovicvl piše:Resio sam problem momci.
u autu.
bolje mis nego pacov

ima se,moze se - nema se,mora se....
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
I ja sam vodio u Dascaru :-)®
zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
I ja sam vodio u Dascaru :-)®
zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)
- popovicvl
Oticicu posle do perionice pa cu natociti vode u solje ima da bega kud zna i ume.
Plasim se da ne napravi neku stetu po kolima,tj. da izgrize neko creo ili zicu ko zna gde.
Plasim se da ne napravi neku stetu po kolima,tj. da izgrize neko creo ili zicu ko zna gde.
- Dusan64
- Poruka: 5280
- Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h
Nemoj otrov,ako ti crkne u kolima a ne mozes da ga izvadis nahebo si...
- shomicus
- Poruka: 675
- Član foruma od: subota, 20. dec. 2008. u 19:03h
ako ti rine u ventilaciji nahebo si,neces moci da izdrzis smrad,nego ti lepo ubaci i macku i resen problem
lakse ces macku da izmamis napolje

- dimges
- Poruka: 636
- Član foruma od: subota, 22. maj 2010. u 10:50h
... миш нема зиме од мачке, Закон је само змија..shomicus piše:ako ti rine u ventilaciji nahebo si,neces moci da izdrzis smrad,nego ti lepo ubaci i macku i resen problem![]()

- Neša
- VIP
- Poruka: 5053
- Član foruma od: sreda, 8. apr. 2009. u 17:51h
- dimges
- Poruka: 636
- Član foruma od: subota, 22. maj 2010. u 10:50h
ako je pripitomi ne treba mu kasko protiv krađe.. a dobro je i ako nosi auto u ovlašćeni servis, da ih neko kontroliše , pošto ne dozvoljavaju da gledaš šta rade na autu..
- popovicvl
Smrda je napustio ovaj svet.Kad sam povezao auto u perionicu imao sam sta da vidim.Otvorim haubu,a po motoru
"peceno" meso od neprcanog misa.Izgleda da je krenuo da bezi pogresnim putem i uvatio ga je kais i razbucao ga je
na komadice.Morao sam da perem masinu i ostale zezancije okolo.
"peceno" meso od neprcanog misa.Izgleda da je krenuo da bezi pogresnim putem i uvatio ga je kais i razbucao ga je
na komadice.Morao sam da perem masinu i ostale zezancije okolo.
- miki023
- Poruka: 1161
- Član foruma od: petak, 12. dec. 2008. u 15:47h