Chat (free talk) - Bez tehničkih pitanja!
- van
- VIP
- Poruka: 9046
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 09:33h
Re: Chat (free talk)
Ja rekoh da svaka oduka ima svoju logiku i razume tu koja je napravljena po pitanju izbora osovine .
Nisam ni ja nikada sleteo sa puta sa zadnjom kruto osovinom , ali to ne znaci da je bolja od nezavisnog vesanja .
To sto kupci ne primecuju , podseca me na opravdanje BMW-a da krene u razvoj malog FWD automobila .
Kazu da istrazivanja pokazuju da 80% kupaca serije 1 misli da auto ima prednji pogon.
Nisam ni ja nikada sleteo sa puta sa zadnjom kruto osovinom , ali to ne znaci da je bolja od nezavisnog vesanja .
To sto kupci ne primecuju , podseca me na opravdanje BMW-a da krene u razvoj malog FWD automobila .
Kazu da istrazivanja pokazuju da 80% kupaca serije 1 misli da auto ima prednji pogon.
- Talladega_500
- Yankee
- Poruka: 14479
- Član foruma od: četvrtak, 4. jun 2009. u 03:16h
Van, mislim da uspesi Mustanga (kako na ulicama tako i na stazama) u poslednjih 46 godina govore sve o njemu, ne treba traziti opravdanje.
Evo jedan test Mustanga protiv dva direktna konkurenta (oba imaju IRL).
Evo jedan test Mustanga protiv dva direktna konkurenta (oba imaju IRL).
When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.
“Normal" is just a setting on your dryer.
“Normal" is just a setting on your dryer.
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Moram malo da podržim Djomlu, evo danas je bio jubilarni šesti sudar ispred moje kapije, na foru T raskrsnice u kojoj neko skreće levo a neko obilazi kolonu, u svih šest (6) slučajeva su krivci (tj ti koji obilaze kolonu koja usporava) vozili vozila iz Wagen korporacije: jedan Golf Mk4, tri Passata B4-B5 i dva Audija A4-A4. Ovo je više nego komatozno smehotresno, slučajnost jeste jedno, ali ovo je sve samo ne slučajnost u zemlji Srbiji. 
Da ne spominjem da su svaki put leteli preko trotoara u jarak posle raskrnice, i prava je sreća što tu niko od pešaka nikad nije poginuo, a tu svakodnevno prolazi dosta ljudi, dece iz obližnje škole, majki sa bebama u kolicima...

Da ne spominjem da su svaki put leteli preko trotoara u jarak posle raskrnice, i prava je sreća što tu niko od pešaka nikad nije poginuo, a tu svakodnevno prolazi dosta ljudi, dece iz obližnje škole, majki sa bebama u kolicima...
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- Dusan64
- Poruka: 5280
- Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h
Pa sto ne stave tu onu Crnu tacku? rally
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Isti k**** sa ili bez crne tačke, kao da će gledati i misliti o tome, da misle ne bi tako jurcali. Nego treba tu raskrsnicu malo bolje uredit i poboljšati preglednost.
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
Raskrsnica je maksimalno uredna i pregledna.
Nema tu uslova za crnu tačku, jer za istu mora neko i da pogine.
Mada je nekoliko njih tu poginulo, od pijanih vozača i motorciklista.
Džaba sve kad su ljudi krajnje bahati.
Nego tu lepo treba da postave patrolu sa radarom, jer svi odreda prekoračuju ograničenje.
Šta reći kad na istom pravcu dupli ili zglobni Lastin autobus ide po 80 na dobar dan i pritom pretiče sve redom, a tu je osnovna škola.
I meni se par puta dešavalo da hoću da skrenem levo u svoje dvorište, kočim na vreme, istruram se levo i gazim traku sa sve migavcom, a ono mentol iza obilazi sve redom pa i mene.
Godišnje se tu desi najmanje 10 sudara.
Još uvek se sećam kada se pre 15-tak godina tu na bok prevrnuo pun kamion Knjaza sa prikolicom i pritom udario u moj prelaz preko jarka. Jedan se bio i prevrnuo na krov. Mnoga vozila su posle sudara par dana boravila kod mene u dvorištu, ljudi kulturno zamolili dok ne organizuju šlep ili smeštaj.
Okačiću jednom sliku da vidite da nije nikakav problem u uslovima puta.
Nema tu uslova za crnu tačku, jer za istu mora neko i da pogine.
Mada je nekoliko njih tu poginulo, od pijanih vozača i motorciklista.
Džaba sve kad su ljudi krajnje bahati.
Nego tu lepo treba da postave patrolu sa radarom, jer svi odreda prekoračuju ograničenje.
Šta reći kad na istom pravcu dupli ili zglobni Lastin autobus ide po 80 na dobar dan i pritom pretiče sve redom, a tu je osnovna škola.
I meni se par puta dešavalo da hoću da skrenem levo u svoje dvorište, kočim na vreme, istruram se levo i gazim traku sa sve migavcom, a ono mentol iza obilazi sve redom pa i mene.
Godišnje se tu desi najmanje 10 sudara.
Još uvek se sećam kada se pre 15-tak godina tu na bok prevrnuo pun kamion Knjaza sa prikolicom i pritom udario u moj prelaz preko jarka. Jedan se bio i prevrnuo na krov. Mnoga vozila su posle sudara par dana boravila kod mene u dvorištu, ljudi kulturno zamolili dok ne organizuju šlep ili smeštaj.
Okačiću jednom sliku da vidite da nije nikakav problem u uslovima puta.
Ford weist den Weg.
Ford weist den Weg.
- Dusan64
To za lastu ne pominji,ti ljudi nisu normalni kako voze... Salio sam se za crnu tacku,budala kad vidi to samo ide brze...
-
- Poruka: 418
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 13:12h
Lasta FTW
Ja sa njom idem kada god mi naidje
Pre jedno 2 nedelje u sred spica od sajma do ade - vozac laste usao u zutu traku i cepa 70-80...

- Iosis
- VIP
Ti možeš naplaćivati parking kod sebe u dvorištu kad tako treba da ostave auto. 

Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- kubura16v
- Poruka: 1841
- Član foruma od: četvrtak, 20. avg. 2009. u 20:49h
Danas sam video mnoooogo lepog Scorpia,hatchback. Boja neka zlatna,bele felne siroke,cini mi se celicare,nusam siguran. I neki izduv pozadi i vrhunski izgleda. Video sam ga u Prijepolju,BG su table. Vrteo sam se po gradu vise od sat vremena,al nisma uspeo da ga nadjem,da ga slikam. Mozda neko nesto zna o ovom autu?
- kubura16v
Hm,ako ga je kupio neko iz Prijepolja......pa iskopace njega Bili kad tad
U sredu idem ponovo,ima da ga nadjem.

U sredu idem ponovo,ima da ga nadjem.
- Iosis
- VIP
Zainatio si se, A? 

- kubura16v
Ma zeznuo me,stojim na semaforu na mostu i on prodje u suprotnom smeru. Dok se meni upalilo zeleno i dok sam se okrenuo mogao je da ode u pm.
i posle se vozio ko kre*en po gradu da ga navatam,al propao u zemlju,nemaaaaaaaaa. Sutra opet idem,ceo dan cu biti tamo,dok ga ne nadjem

i posle se vozio ko kre*en po gradu da ga navatam,al propao u zemlju,nemaaaaaaaaa. Sutra opet idem,ceo dan cu biti tamo,dok ga ne nadjem

- Iosis
- VIP
Ja se ne bih vraćao kući dok ga ne nađem. vid budale
- kubura16v
Imam tamo kucu,ne vracam se bez slika vid budale

- Neša
- VIP
- Poruka: 5056
- Član foruma od: sreda, 8. apr. 2009. u 17:51h
Jel vam krivo kad tresnete u rupu? Ja sam danas roknuo jednu,nije mnogo duboka ali ima ostre ivice,kad je puklo ja reko ode i guma i tocak i amortizer sve u pi... materinu... 

Ford MONDEO mk3 1.edition
Duratorq DI 16v
Duratorq DI 16v
- miki023
- Poruka: 1161
- Član foruma od: petak, 12. dec. 2008. u 15:47h
- Dusan64
Obicno posto razbijem tocak razbijem i volan zato sto se iznerviram.. I psujem onim putarima sve redom...
- ace1
- Avenger from the past
- Poruka: 1983
- Član foruma od: petak, 14. nov. 2008. u 19:47h
- Kontakt:
jel imamo temu sa logo-ima Forda kroz vreme i raznim propratnim logoima koji karakterisu nasu marku i podsecaju na istu?
Opel killer , in progress autolite evolution ,then bekame restomod and eventually all supercars killer (Ferrari too)
It is 1971
It is 1971

- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
Nemamo.
Ford weist den Weg.
Ford weist den Weg.
- knez91
-
- Poruka: 2311
- Član foruma od: nedelja, 30. maj 2010. u 20:13h
ma otkud na nasim putevima rupe 

Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
- Iosis
- VIP
Da to je rjetka pojava. Mnogo češći su krateri i rupčage. 

- miki023
- Poruka: 1161
- Član foruma od: petak, 12. dec. 2008. u 15:47h
- Iosis
- VIP
Poklopci se dobro prodaju na otpadu. Trebalo bi zabraniti otkup šahtovskih poklopaca na otpadu osim ako to nije službeno lice koje bi posjedovalo neku dokumentaciju da taj poklopac može ići u staro gvožđe.
Ispred zgrade u Doboju je neko odnjeo tako poklopac, a tu ispred zgrade bude baš mnogo djece. Da je gore šaht se nalazi u travnjaku po kojem djeca se igraju, ganjaju. Da mi je znati ko ga je skinuo sahranio bih u taj šaht.
Ispred zgrade u Doboju je neko odnjeo tako poklopac, a tu ispred zgrade bude baš mnogo djece. Da je gore šaht se nalazi u travnjaku po kojem djeca se igraju, ganjaju. Da mi je znati ko ga je skinuo sahranio bih u taj šaht.
- knez91
-
- Poruka: 2311
- Član foruma od: nedelja, 30. maj 2010. u 20:13h
vidim na slici da vozis gratski. ma najgore sto sam ja video je bilo kada su u novom sadu na temerinskom mostu ukrali slivnike tu ko je pogodio mesto gde nema slivnika sjebo je svoje auto skros.
Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.