Nego pustite vi ovo leto,brzo ce zima,moramo biti spremni za sneg. Paz' ovamo:

Uploaded with ImageShack.us
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Ili izlazis.. u zurbi... da ne naletis na onoga sto zvoni na prednjim vratimaLale piše:Tuda se ulazi kad sletiš.ili dolaziš preko oluka.
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Kraj bilo koje pilane ili u sumarku nekom, ako nista moze se naci bar neka dobra zamena... Malo kanapa i to je to... Meni je vece cudo onih 5 dvojki thumbupIosis piše:Oni su nosači odlični! Gdje i pošto mogu da se nađu?
Postoje takve terase, koje imaju samo ogerade, znaci nema ispupcenja, imam ja na kuci, pusticu ti sliku, ali uvek zaborave ogradu, to ce kao na kraju, ali nemogu posle recimo da usklade sa stolarijom, tako da ih nakraju ostave samo zakljucane, ili je bila terasa ali srusena iz bezbednosnih razloga.DjomlaMRak piše:Iosis piše:Za šta li služe ova vrata na 4 metra visine?
![]()
Takvi potezi ni meni nisu jasni, no cesto su to planirane terase, ili bas veliki prozori.