Poruka
od Talladega_500 » subota, 19. jun 2010. u 23:42h
Cela restoracija je uradjena '82. Motor i menjac su potpuno (ponovo) restorirani '08.
Mehanicki ide stvarno odlicno, ni najmanji problem. Auspuh i felge su jedno sto nije fabricko. Ustvari na motoru headers (nisam siguran kako se kaze na nasem) nisu fabricki.
Ali me malo brine rdja. Nema vidjljive rdje, ali je auto poreklom iz Wisconsina, dugo je stajao napolju pre restoracije, i iznad tocka sa suvozaceve strane vidi se da ima malo rdje ispod farbe. Ostatak je uglavnom ok, par ogrebotina, ali nista strasno (ipak je poslednji put farban pre skoro 30 godina). Unutra takodje, pokazuje sve godine.
E sad sta bi se trebalo uraditi - prednje staklo se definitivno treba promeniti jer je napuklo na jednom mestu. Ceo hrom (ukljucujuci posebno enterijera) se treba uraditi, farbanje definitivno u bliskoj buducnosti, i vec gore opisani deo sa rdjom. Tip trazi $11,000 za kola, ono sto sam naveo da bi trebalo uraditi bi kostalo barem $7,000-$8,000 tako da mi racunica i ne izgleda nesto povoljno. Posebno zato sto vec za $20,000-$25,000 se moze naci model sa mnogo novijom restoracijom.
When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.
“Normal" is just a setting on your dryer.