po isteku prve registracije od kada sam kupio Focusa MK3 moram da priznam da sam prilicno razocaran po pitanju farbe na njemu. Kupio sam auto sa par ogrebotina, ali posle godinu dana na nasim putevima sve se promenilo.

Bukvalno da nije prosao jedan mesec da se nije pojavilo neko ostecenje od kamencica na haubi, blatobranu... Citao sam dosta o toj temi i saznao sam da je danasnja farba dosta slabija jer se radi na vodenoj bazi. Istina ili ne nemam pojma, ali farba koja je bila na Stilu u odnosu na ovu je nebo i zemlja.
Bio sam kod dva majstora. Prvi je bio u fazonu: Aha, ti hoces da to istackas 2000 din. , ali znas posto je svetla metalik bas ce da se vidi razlika jer je boja svetlija.

Drugi je rekao da bi on da skine celu haubu i branik i sve to farbao, ali on to ipak ne bi dirao... Cena 130e.

Imate li nekog dobrog farbara da preporucite koji me nece gledati kao da sam pao sa Marsa jer zelim da zastitim auto zatackavanjem (gde ste mozda vi to radili), a da pritom ne izgleda kao da ima boginje?