Chat (free talk) - Bez tehničkih pitanja!
- mbole
- Poruka: 14690
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
Re: Chat (free talk) - Bez tehničkih pitanja!
Poveliku
https://www.google.com/maps/@44.7755314 ... ?entry=ttu
Pored toga... ako si dosao iz pravca Zarkova/Padine.. za tebe vazi naslje i ako nema znaka na ukljucenju na obrenovacki put. Posto je to znak obavestenja, a on vazi sve dok se ne ponisti suprotnim znakom. Drugim recima, kad si prosli put usao u Bg, taj znak je poceo da vazi, i sve dok ne izadjes, to jest naidjes na znak koji oznacava izlazak iz naselja, vazeci je.
https://www.google.com/maps/@44.7755314 ... ?entry=ttu
Pored toga... ako si dosao iz pravca Zarkova/Padine.. za tebe vazi naslje i ako nema znaka na ukljucenju na obrenovacki put. Posto je to znak obavestenja, a on vazi sve dok se ne ponisti suprotnim znakom. Drugim recima, kad si prosli put usao u Bg, taj znak je poceo da vazi, i sve dok ne izadjes, to jest naidjes na znak koji oznacava izlazak iz naselja, vazeci je.
Djak pesak
- FiestaBG87
-
- Poruka: 5852
- Član foruma od: nedelja, 13. okt. 2013. u 20:25h
Cim prodjes isključenje za zarkovo pocinje 50 tj naseljeno mesto, ima tabla, ako si vozio 70 lagan si, ako je bio radar zaustavlju, ne drze tu onaj novi.
- sarabo
-
- Poruka: 1984
- Član foruma od: utorak, 6. jun 2017. u 13:16h
bojim se da nije vozio 70 čim pita
Fiesta 1.8 d ( 1997 )
Focus MK1 1.8 tdci 74 KW ( 2002 )
Focus MK2 1.6 tdci 80 KW ( 2005 )
C max MK1 FL 1.6 tdci 66 KW ( 2008 )
Focus MK1 1.8 tdci 74 KW ( 2002 )
Focus MK2 1.6 tdci 80 KW ( 2005 )
C max MK1 FL 1.6 tdci 66 KW ( 2008 )
- FiestaBG87
-
Kad ih nema vozi se tu do 100, kad su tu spustim na 70 i nikad nisu dirali, nisu ni oni bas ludi, imaju fora da stanu tako negde ali ovde su ok, na Obrenovackom je 80, uvek prodjem 90-100 i nikad zaustavili nisu nit je sta stiglo.
- Martin Mystere
-
- Poruka: 296
- Član foruma od: ponedeljak, 26. okt. 2020. u 20:04h
Vozio sam oko 100.
Stajao je policijski auto u kom su sedeli policajci (ja bar nikog nisam video van kola) a radar na tronošcu je bio ispred njega usmeren u pravcu Obrenovca, odakle sam i išao...
Ne znam jel to neki koji šalje čestitke ili je onaj sa kojim zaustavljaju ali ako da Bog, pravili su pauzu...
Stajao je policijski auto u kom su sedeli policajci (ja bar nikog nisam video van kola) a radar na tronošcu je bio ispred njega usmeren u pravcu Obrenovca, odakle sam i išao...
Ne znam jel to neki koji šalje čestitke ili je onaj sa kojim zaustavljaju ali ako da Bog, pravili su pauzu...
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11519
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Njima se daleko više isplati da ne zaustavljaju već da na kućnu adresu šalju pozive da se izjasniš ko je upravljao vozilom nadajući se da neće naći ni tebe ni tvoje poštansko sanduče niti tvoje prezime na interfonu.
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- FiestaBG87
-
Kad god prodjem neko je zaustavljen tako da sedi i cekaj
- Martin Mystere
-
U ovom slučaju možda samo mene ne nađu ali nažalost interfon i sanduče su protiv mene...
Ostaje samo da se nadam da je reč o onom starom modelu i da je još usput bila neka pauza inače sam najebao...
Ostaje samo da se nadam da je reč o onom starom modelu i da je još usput bila neka pauza inače sam najebao...
- mbole
Ova sa googleta je pre iskljucenja za ZarkovoFiestaBG87 piše: ↑nedelja, 4. jun 2023. u 20:59hCim prodjes isključenje za zarkovo pocinje 50 tj naseljeno mesto, ima tabla, ako si vozio 70 lagan si, ako je bio radar zaustavlju, ne drze tu onaj novi.
Djak pesak
- dax92
-
- Poruka: 7524
- Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h
Znak za ulazak u naseljeno mesto je tu bas idiotski postavljen, i taman pre iskljucenja za Zarkovo vec vazi ogranicenje 50 km/h.
Isto je i u kontra smeru, u delu gde su 3 i 4 trake vazi 50km/h ogranicenje, i pred suzenjem na 2 trake, pocinje ogranicenje 80.
Isto je i u kontra smeru, u delu gde su 3 i 4 trake vazi 50km/h ogranicenje, i pred suzenjem na 2 trake, pocinje ogranicenje 80.
Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
Znak je tu izuzetno logično postavljen i to bi apsolutno svakom vozaču moralo biti jasno sa namerom da se brzina spusti odnosno izjednači prema vozilima koja koja se iz gradske ulice uključuju bočno i takodje spusti zbog isključenja ka desno ka gradskoj ulici, a to što to nama ne odgovara ili nam se ne svidja je već druga stvar. Isto je i u kontra smeru, kada se završi isključivanje i prestrojavanje svih brzina ide gore.
Ford weist den Weg.
Ford weist den Weg.
- Martin Mystere
-
U svakom slučaju ono što sam ja želeo čuti (ili bolje reći što nisam želeo čuti) jeste da sam kako god okrenem nahebao...
@ 911s
Zbog tih koji se uključuju iz pravca Čukaričke ja sam se pomerio u levu traku, kako bih im dao prostora za bezbedno uključenje.
@ 911s
Zbog tih koji se uključuju iz pravca Čukaričke ja sam se pomerio u levu traku, kako bih im dao prostora za bezbedno uključenje.
Poslednja izmena: Martin Mystere, na dan ponedeljak, 5. jun 2023. u 00:09h. Ukupno izmenjeno 1 put.
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
Ako ti je lakše dupe ti je takodje uvek pozadi kako god da se okreneš
Ford weist den Weg.
Ford weist den Weg.
- Martin Mystere
-
Da mi je lakše baš i nije ali hvala...
- mbole
Moram da se slozim sa 911.
Ti kroz par stotina metara ulazis u gradsku ulicu, bez obzira koliko traka ona imala.
Ti kroz par stotina metara ulazis u gradsku ulicu, bez obzira koliko traka ona imala.
Djak pesak
- Martin Mystere
-
Ma i ja se slažem u potpunosti sa njim i nemam tu šta da dodam ili oduzmem.
Ostaje mi samo da se nadam da nije u pitanju bio ovaj novi radar već da koriste one starije, iako ni sam ne znam šta bi to moglo da mi pomogne, ali eto...
Ostaje mi samo da se nadam da nije u pitanju bio ovaj novi radar već da koriste one starije, iako ni sam ne znam šta bi to moglo da mi pomogne, ali eto...
- fordicmk3
- Poruka: 1469
- Član foruma od: petak, 17. jan. 2014. u 17:02h
Obicno ako je radar napolju, mora da stoji pandur pored njega. Bar ono sto sam ja vidjao
A nekad stave radar na suvozacevo mesto u auto i sede unutra, pa ako vide da neko jurca izadju i zaustave
Tako da je vrlo moguce da je bila neka pauza, al nikad se ne zna
A nekad stave radar na suvozacevo mesto u auto i sede unutra, pa ako vide da neko jurca izadju i zaustave
Tako da je vrlo moguce da je bila neka pauza, al nikad se ne zna
[20180419_150601257_i_OS.jpg](https://postimg.cc/image/j7941e0y3/)
FM III piše:Vidim ja koliko ste obojca zainteresovani za školu kada visite ovde na forumu
- mbole
Nemaju potrebu da stoje pored, osim ako hoce da zaustavljalju.
T laser 3 koje nasi koriste, se podesi preko koje brzine da okidaju, postave, i posle toga ne moraju uopste da ga gledaju.
Da neko ne mora da ga cuva da ga ne ukradu, mogli bi i na kaficu da odu
Snimi sve sto je islo preko zadate brzine, i posle se to lako izlista nazad u stanici.
T laser 3 koje nasi koriste, se podesi preko koje brzine da okidaju, postave, i posle toga ne moraju uopste da ga gledaju.
Da neko ne mora da ga cuva da ga ne ukradu, mogli bi i na kaficu da odu
Snimi sve sto je islo preko zadate brzine, i posle se to lako izlista nazad u stanici.
Djak pesak
- Martin Mystere
-
Kaže mi kolega da su, kada je on prošao nešto kasnije, tu zaustavili neku Škodu što znači da sigurno i zaustavljaju, pitanje je samo da li rade i po ovom principu koji je pomenuo mbole...
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
Komšija mi maločas priča - prošao je pored radara u parkiranom civilnom Bravu na Ibarskoj kod Ljiga, vozio je 100+ dok je tu ograničenje 80. Na prvoj sledećoj pumpi napravio polukružno i vratio se nazad, stao pored i pokucao gospodjici službenom licu na prozor u tom Bravu, da jelte pita šta i kako. Kaže ona nije problem, sad ću vas pronaći samo da izlistam, i tu vidi da je u tih par minuta nahvatala bar još njih deset. Kaže mu da je išao 105 ali pošto je sama bez kolege ne može mu odmah ispisati uplatnicu ali stići će mu na adresu. I stigao mu je poziv da se izjasni ko je upravljao. Znači takav radar za jednu smenu može lagano opušteno uz što se kaže kaficu da uslika njih stotine bez problema.
Ford weist den Weg.
Ford weist den Weg.
- Martin Mystere
-
Koliko brzo mu je stigao poziv?
- FiestaBG87
-
Ako ti se zuri da platis daj podatke da ti ubrzam
- Martin Mystere
-
Ma jok, da znam kada da počnem sa hiperintenzivnim gledanjem u sanduče, štrecanjem čim neko pozvoni na interfon/vrata, prelaskom na drugu stranu ulice kad vidim poštara...
- FiestaBG87
-
Zato ti kazem da ti olakšam
- acadimke
- Poruka: 1660
- Član foruma od: utorak, 17. apr. 2012. u 16:55h
- Kontakt:
Da li je neko imao iskustva sa Hrvatskim tomato sim karticama, vidim da ih prodaju na KP.
Imaju 8 gb interneta za EU 1000 din.
Do sada sam uplaćivao u Telenoru 800 din roaming 7 dana za EU gde sam dobijao 1gb.
Imaju 8 gb interneta za EU 1000 din.
Do sada sam uplaćivao u Telenoru 800 din roaming 7 dana za EU gde sam dobijao 1gb.
Fokus mk1 tddi 90 ks 2001