Auto je od prvog dana kod nas. Bio je dedin do nedavno i sad sam ga ja nasledio. Deka je bio JAAKO pedantan i sva njegova kola su bila perfektna i u vreme kada je prodavao svoj prethodni auto ja nisam imao dozvolu i uvek sam mu govorio 'ovo ako budes prodavao, samo probaj da ga prodas a da ja nisam kupac'... i tako je resio da ga ostavi meni
Iako je malo 'matoriji' i bez neke dodatne opreme moj lepotan je besprekoran i sa pravom kilometrazom. Mehanicki utegnut ko casa, enterier kao nov i nikad lupan. Jedina mana je farba, auto do skoro nikad nije garaziran i parkiran je na suncu pa je lak dosta propao i farba izbledela, ali boze moj
Mali savet za sve one koji imaju ovaj model - ukoliko vam auto stoji na suncu OBAVEZNO kupite onu srebrnu zastitu od sunca sto ide sa unutrasnje strane soferke, jer su im lemovi u kontrolnoj tabli jako losi i tope se od toplote. Pre par godina je deka zbog istopljenih lemova morao da menja celu kontrolnu tablu i bord kompijuter zbog nastalih kratkih spojeva od istoljenog lema.
Evo i koje slicice