Vukao sam stojadina :)
Moderator: Dragomir
- dukaorion
- Poruka: 99
- Član foruma od: subota, 28. mar. 2009. u 18:22h
- Kontakt:
Vukao sam stojadina :)
Posto sam laik tj. automehanicki neuk, interesuje me jel sam skrljao mozda nesto na fordalji? Posto sam slepovao keca od sajma do okretnice u pozeskoj...Da ne duzim interesuje me da li sam skrljo lamelu ili ne posto se sad sa matorim naganjam da li jesam ili nisam( nije bilo niti smrada koja izgorela lamela prozivodi niti se ista promenilo tokom voznje) da vas podsetim u pitanju 1.6 d i ima kuku
Moji dragi fordasi unapred sam vam zahvalan na odgovoru

- goja
- Poruka: 1186
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 13:17h
Re: Vukao sam stojadina :)
ma jok...osim ako si ga ''drzao na kvacilu'' uz brdo...ili kretao vise puta u velikoj strani...ali osjetio bi da smrdi ili da lose krece i cupka kad krece...
- dule0911
-
- Poruka: 13648
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Ako si vozio normalno i nisi isao brzo ne bi trebalo nista da joj fali, slepao sam i ja sa fiestom audi 90 koji je 2 puta tezi pa joj nista ne fali. A isto je 1.6d kao tvoj.
Fiesta!!
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Hoće ćale da te nabedi da si **** auto. 

Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- Dusan64
- Poruka: 5280
- Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h
A i ti nasao stojadina da slepas..sto nisi neki kulturni auto kad je vec lamela u pitanju,npr Golf II... vid budale :-)
- dukaorion
- Poruka: 99
- Član foruma od: subota, 28. mar. 2009. u 18:22h
- Kontakt:
HAHAHAHAHAHAH tooo fordasi moji
joj kako cu da mu natrljavam na nos sad hahaahh on meni nja nja nja
etooo vidis sta ljudi kazu haahahah samo gundja nesto 
e hvala vam ljudi sad moze lakse da se dise

e hvala vam ljudi sad moze lakse da se dise

- Dr cosworth
- Poruka: 554
- Član foruma od: petak, 1. maj 2009. u 19:33h
Ako te mnogo nervira, sami kazi gde si , da mu pokazem sta je slepanje 2 glave po autoputu.... Jednom cale i ja , vukli drugara jednog sa audiem quatro iz 80-tih , inache pravljen za race. Morali da ga preteramo preko autoputa , ne secam se tacno gde, ali izlazimo na autoput, u sieri ja i cale u audiju , Hrvat (HIC , zna ga Roman verovtno)koji je doshao da mapira audija, i vozach audija, a na audiju samo volan radi, Kocnice nema, svetla nema, tablu nema, bukvalno nista, i onda je pocelo ludilo, cale je rekao "samo me prati" . Isli smo od 170-200 non stop. Hrvoje se ukenjao ziv, 7x hteo da izadje iz auta, kako li je to zamislio na 200. Kad smo izasli Hrvoje beo ko krpa.
Tako da malo traume nije na odmet
Tako da malo traume nije na odmet
- cvilijams
- Poruka: 502
- Član foruma od: utorak, 23. feb. 2010. u 15:55h
- Kontakt:
Nisi sje*ao lamelu.pa kako je stao audi sa 200 ako nije imao kocnice?
POZZZ
POZZZ
CarSoundSystem
- dule0911
-
- Poruka: 13648
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Verovatno je bila kruta veza u pitanju, ako je bila sajla sumnjam da je ta prica moguca 

Fiesta!!
- goja
ja nesto ne skontah u prici o slepanju dr kosworta...jel ti to rece da si nekog slepao 200 na sat? da to nije ko i onaj sto je imao macora koji je do podne jeo elektrode a po podne isao sorom,prdio i vario kapije?
- macaneli
- VIP
- Poruka: 9929
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 23:52h
goja piše:ja nesto ne skontah u prici o slepanju dr kosworta...jel ti to rece da si nekog slepao 200 na sat? da to nije ko i onaj sto je imao macora koji je do podne jeo elektrode a po podne isao sorom,prdio i vario kapije?

ima se,moze se - nema se,mora se....
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
I ja sam vodio u Dascaru :-)®
zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
I ja sam vodio u Dascaru :-)®
zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)
- paun1
- Poruka: 502
- Član foruma od: utorak, 2. feb. 2010. u 17:49h
ljudi sve je moguce sem bunara na tavan i drvenog sporeta..
silent silent

- Dr cosworth
Msm da je bila ona Kruta ....cvilijams piše:Nisi sje*ao lamelu.pa kako je stao audi sa 200 ako nije imao kocnice?
POZZZ
- Dr cosworth
Uvek mozesh da proverish prichu, naravno ako smesh, i sa diskovima od 360mmgoja piše:ja nesto ne skontah u prici o slepanju dr kosworta...jel ti to rece da si nekog slepao 200 na sat? da to nije ko i onaj sto je imao macora koji je do podne jeo elektrode a po podne isao sorom,prdio i vario kapije?

- goja

- Dr cosworth
Krajnje korektno... Ma de znaju ko kad trepce, nemaju pojma, ali zato nemaju ni mozga....
- Djomla
- Poruka: 1123
- Član foruma od: utorak, 26. jan. 2010. u 09:30h
A i koji ce ti k*rac?goja piše:posto za svojih dvadeset godina voznje nikad nisam vozio kola 200 na sat...

F.O.R.D. First On Race Day
]BMW is like a tampon every pussy needs one
///Mandovchina.
]BMW is like a tampon every pussy needs one
///Mandovchina.

- adnan89
- Poruka: 349
- Član foruma od: utorak, 2. feb. 2010. u 01:01h
da se nadovezem, mene drugar slepao sa audijem 1.9 TDI, i nagurao na 140km/h, kakav ruzan osjecaj. al audi ostade ziv, iako sam ja smrdio koliko sam kocio
- bimba
- Poruka: 10
- Član foruma od: ponedeljak, 25. jan. 2010. u 13:29h
ajde da vas malo zabavim i ja evo doživljaja
tad sam vozio fiat Uno došo drugar sitroenom da ga povuče, lepo mi zakačili auta i ja vidim da mi ključeva nema, pokažem mu da sačeka. i odem po ključeve u kuću kad sam izašao vidim idu sitroen i uno budala krenula da šlepa prazan auto.
rezultat svega zakove ga u zid polupano krilo maska i hauba.
tad sam vozio fiat Uno došo drugar sitroenom da ga povuče, lepo mi zakačili auta i ja vidim da mi ključeva nema, pokažem mu da sačeka. i odem po ključeve u kuću kad sam izašao vidim idu sitroen i uno budala krenula da šlepa prazan auto.
rezultat svega zakove ga u zid polupano krilo maska i hauba.