Ford Sierra 1.6L MK1 1986 i Ford Sierra 1.8L MK1 1986
- dule0911
-
- Poruka: 13655
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Re: Ford Sierra 1.6L MK1 1986
Stvarno steta, fantastican primerak, i toliko dodatne opreme... smrc :-(
NOT!
NOT!
Fiesta!!
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11519
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
A ja mislio da on voli Fordove. thumbdown
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- dule0911
-
- Poruka: 13655
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Nema kod Jeremy-a voli/ne voli. Kad je nesto shit on ce ga unistiti/slupati/zapaliti
Ali sem felni realno ostalo je smehotres na ovoj sierri.

Fiesta!!
- Markedjani
- Predsednik kluba
- Poruka: 21505
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h
Baš je kul sierra...
(za vašar u šapcu)
(za vašar u šapcu)

Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!
- Payasito Sierra
- Poruka: 149
- Član foruma od: ponedeljak, 31. maj 2010. u 22:35h
ona siera je po meni CIRKUS...kiceraj neopevani....uradjena bez stila i ukusa....TRANSPORTER,ako si mislio u onom fazonu da radis instrumentalku zuti thumbdown ....ono je blagi uzas,i ne lezi uz tvoju boju automobila i farbanje sa bilo kojom otvoreno ili drecavom bojom neide za enterijer,ako nesto radis radi nesto tamnije diskretnije.....evo ja bi ti predlozio lepo je a i ide uz tvoju boju automobila,ono sto bi ti farbo bolje uzmi kupi samolepljivu imitaciju CARBONA i oblozi,prelepi lepo to i bice COOL 

- Deckonja
- Sierra junkie
- Poruka: 1773
- Član foruma od: ponedeljak, 15. jun 2009. u 11:29h
NE cini greh prema svom autu, bice ti zao 

- TRANSPORTER
- Poruka: 153
- Član foruma od: sreda, 26. maj 2010. u 13:56h
ok ne diram nista 

99% žena je nezadovoljno svojim seksualnim životom, što je i normalno jer ja ne mogu da stignem na sve strane!
- TRANSPORTER
ljudi kupio sam valvolin sae 15/40, 4 litre za motor nadam se da ce biti dovoljno i filter ulja ali imam problem ne znaju u radnji da mi kazu koje ulje za menjac i diferencijal da kupim ako moze treba mi hitno odgovor znaci znate moju sierru koji viskozitet da uzmem to me je i pitao prodavac nesto 90 ili 80 ili kako vec aj molim za pomoc posto do 20h radi radnja. hvala unapred.
99% žena je nezadovoljno svojim seksualnim životom, što je i normalno jer ja ne mogu da stignem na sve strane!
- Markedjani
- Predsednik kluba
Ulje za menjač sae 80w a u diff ide sae 90w.

- TRANSPORTER
hvala care odo da kupim
- TRANSPORTER
kupljeno ali sve razliciti proizvodjaci sta smem da pomesam

0.9 u diff a 1.9 u menjač kako si mi i rekao a jel smem da mesam 80w90 sa 80W za menjac?
au ovo drugo nije hipoidno nego mineralno moracu da mesam sae 80 i 90 za menjac a da sae 90 prvu plasu ubacim u diferencijal jel moze tako a ovu drugu flasu cu da vidim da vratim posto mi mineralno ne treba:(

0.9 u diff a 1.9 u menjač kako si mi i rekao a jel smem da mesam 80w90 sa 80W za menjac?
au ovo drugo nije hipoidno nego mineralno moracu da mesam sae 80 i 90 za menjac a da sae 90 prvu plasu ubacim u diferencijal jel moze tako a ovu drugu flasu cu da vidim da vratim posto mi mineralno ne treba:(
- Markedjani
- Predsednik kluba
Ne sme... nisu iste gradacije.

- TRANSPORTER
sredjeno sve dzabe sam kupovao sae 90 imao sam jos na stoplu da ispustim ulje iz diferencijala neko ga sabio na + 200 grama
tako da sam sae 15/40 rokno u motor i dosuo sae 80 oko pola litre u menjac hvala markedjani care.

- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
Da nemaš i ti nekih problema na relaciji akumulator/alternator?
Ako daš ablend ili sirenu ili neki tako veći potrošač i pritom ti se radio ugasi/resetuje onda je to znak da ti je opao napon u celoj instalaciji i radio se u principu tako ponaša kad se to desi.
Što se podizanja temperature tiče, ti si beše stavio el. ventilator? Kada ti je napon manji za nekoliko volti (što verovatno i jeste, čim se radio gasi) onda se i sam ventilator vrti dosta sporije, što u gradskim gužvama može rezultovati povećanjem temperature (doduše ne drastično).

Ako daš ablend ili sirenu ili neki tako veći potrošač i pritom ti se radio ugasi/resetuje onda je to znak da ti je opao napon u celoj instalaciji i radio se u principu tako ponaša kad se to desi.
Što se podizanja temperature tiče, ti si beše stavio el. ventilator? Kada ti je napon manji za nekoliko volti (što verovatno i jeste, čim se radio gasi) onda se i sam ventilator vrti dosta sporije, što u gradskim gužvama može rezultovati povećanjem temperature (doduše ne drastično).
Ford weist den Weg.
Ford weist den Weg.
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
Obrisao si post.
vid budale

Ford weist den Weg.
Ford weist den Weg.
- TRANSPORTER
Nemoj to vid budale inace post sam premestio tamo gde je deo na forumu za struju ali mozemo i ovde da nastavimo.
Nisam ga montirao i dalje je na visko ventilatoru, radi visko normalno iako sam sve pripremio za postavljanje el ventilatora. Temperatura je ok i sa ovim visko. Inace cim upalim svetla podize se teperatura. Znaci vozim 80 na sat petom, temperatura ispod pola upalim svetla ona posle nekog treceg km dodje do 3 mm do crvenog ugasim svetla i vrati se posle 5, 6 km ispod pola, danas sam to testirao. Inace 17 km je duzina puta gde idem 80 km petom brzinom i temperatura je uvek ista samo me laze skala na pokazivacu a krivac je paljenje svetla zato sam zatrazio semu el instalacije da bi mogao to da prekontrolisem.
Nisam ga montirao i dalje je na visko ventilatoru, radi visko normalno iako sam sve pripremio za postavljanje el ventilatora. Temperatura je ok i sa ovim visko. Inace cim upalim svetla podize se teperatura. Znaci vozim 80 na sat petom, temperatura ispod pola upalim svetla ona posle nekog treceg km dodje do 3 mm do crvenog ugasim svetla i vrati se posle 5, 6 km ispod pola, danas sam to testirao. Inace 17 km je duzina puta gde idem 80 km petom brzinom i temperatura je uvek ista samo me laze skala na pokazivacu a krivac je paljenje svetla zato sam zatrazio semu el instalacije da bi mogao to da prekontrolisem.
-
- Poruka: 11
- Član foruma od: ponedeljak, 19. jul 2010. u 20:53h
fina sierra,jesi radio jos nesto na masci...
- TRANSPORTER
Re: Ford Sierra 1.6L MK1 1986 i Ford Sierra 1.6L MK1 1986
Marka: Ford
Model: Sierra
Godina proizvodnje: 1986
Karoserija: Hečbek
Gorivo: Benzin + Gas (TNG)
Kubikaža (cm3): 1800
Snaga (kW / KS): 66 / 90
Kilometraža: 180000
Menjač: Manuelni
Pogon: Zadnji
Broj vrata: 4/5 vrata
Strana volana: Levi volan
Boja: Siva
Registrovan do: Nije registrovan
Poreklo vozila: Domaće tablice
Oprema
Šiber
Vučna kuka
AUTO ŠLEP SLUŽBA DAMJAN
Adresa: Novi Beograd
Telefon: 069/222-48-22
4000 dinara
Sutra uvece bi trebalo da preteramo sierru za Obrenovac zao mi je samo sto je sierra u voznom stanju i sto je samo ne registrovana a morace da ide u delove, slike ce biti i kad odem do nje i kad je utovaramo na slep i naravno kad stignemo i glavne slike kad se bude rasturala, ono sto mi ne bude trebalo stavljacu za prodaju.
Model: Sierra
Godina proizvodnje: 1986
Karoserija: Hečbek
Gorivo: Benzin + Gas (TNG)
Kubikaža (cm3): 1800
Snaga (kW / KS): 66 / 90
Kilometraža: 180000
Menjač: Manuelni
Pogon: Zadnji
Broj vrata: 4/5 vrata
Strana volana: Levi volan
Boja: Siva
Registrovan do: Nije registrovan
Poreklo vozila: Domaće tablice
Oprema
Šiber
Vučna kuka
AUTO ŠLEP SLUŽBA DAMJAN
Adresa: Novi Beograd
Telefon: 069/222-48-22
4000 dinara
Sutra uvece bi trebalo da preteramo sierru za Obrenovac zao mi je samo sto je sierra u voznom stanju i sto je samo ne registrovana a morace da ide u delove, slike ce biti i kad odem do nje i kad je utovaramo na slep i naravno kad stignemo i glavne slike kad se bude rasturala, ono sto mi ne bude trebalo stavljacu za prodaju.
- TRANSPORTER
Re: Ford Sierra 1.6L MK1 1986 i Ford Sierra 1.8L MK1 1986
Sierra 1.8 doterana, saobracajna kod mene odjavljena i vracene bg table 01.07.2010. Uvezena 96 godine i tad joj prve table bile BM. Inace ide ko zmaj. Greota da je rasturam ali moram neke slike sad dok je bio kod nejga. Spolja i unutra slike cu sutra pre podne postaviti.
Evo slika.

Evo dva nova dela koja sam dobio na poklon uz sierru. Upakovano u originalpakovanje sa puckalicama i hermeticki zatvorenom kesom. Lik kupio da zameni i nikad kaze nije stavio
Prednji branik

Maska

Evo slika.

Evo dva nova dela koja sam dobio na poklon uz sierru. Upakovano u originalpakovanje sa puckalicama i hermeticki zatvorenom kesom. Lik kupio da zameni i nikad kaze nije stavio

Prednji branik

Maska

- Boris88
- VIP
- Poruka: 1693
- Član foruma od: nedelja, 11. jan. 2009. u 18:25h
- Markedjani
- Predsednik kluba
Sve je zdravije od onog novinskog krila 

- Boris88
- VIP
- Poruka: 1693
- Član foruma od: nedelja, 11. jan. 2009. u 18:25h
cekaj da se javi nadam se ponosni vlasnik posto ga je ovaj stari krio kao zmija noge 

rust is not a crime
- TRANSPORTER
Prednje krilo desno zdravoooooooo kao kad detetu kazes jedi kupus to je zdravo 
Ipak cu postaviti slike sto sam do sad uslikao sutra cu ih menjati sa boljim po danu
Stavljeno da se uploaduje za 5 minuta ih postavljam sutra cu ih zameniti sa boljim slikama po danu.
greota je samo jedno sto je ova 1.8 uzeta za delove kao donator dobrih stvari za moju 1.6 ali sta cu teska srca cu je cupati od subote

Krilo ko bombona.

Ipak cu postaviti slike sto sam do sad uslikao sutra cu ih menjati sa boljim po danu

Stavljeno da se uploaduje za 5 minuta ih postavljam sutra cu ih zameniti sa boljim slikama po danu.
greota je samo jedno sto je ova 1.8 uzeta za delove kao donator dobrih stvari za moju 1.6 ali sta cu teska srca cu je cupati od subote

Krilo ko bombona.

- Deckonja
- Sierra junkie
- Poruka: 1773
- Član foruma od: ponedeljak, 15. jun 2009. u 11:29h
Ovo je najisplatljivija varijanta, uzeti kompletan auto u sto boljem stanju za delove.
Tako nemoj da ti bude zao da ga cerupas, sta bi radio sa truleksom kome fali pola delova...
I na kraju ako je ovaj 1.8 u boljem stanju ti ocerupaj onaj 1.6 kad mu istekne registracija.
Tako nemoj da ti bude zao da ga cerupas, sta bi radio sa truleksom kome fali pola delova...
I na kraju ako je ovaj 1.8 u boljem stanju ti ocerupaj onaj 1.6 kad mu istekne registracija.
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
Ja bih prepakovao taj 1.8 u tvoj auto, ako imaš sve papire od tog 1.8 onda možeš to potpuno legalno da uradiš.
Ford weist den Weg.
Ford weist den Weg.