Zdravo svima,
Evo da iznesem svoj problem sa Kugom. Kuga je 2.0 Peugeot motor euro 5, 4x4. Pre mesec dana sam zamenio desnu poluosovinu posto sam nakon kupovine auta osetio vibraciju. Pazario sam polovnu od coveka od poverenja iz Sabca. Ugradjana je i onda sam nakon toga primetio zvuk koji nisam ranije cuo. Snimio sam ga i postavljam snimak ovde. Pola snimka je normalan zvuk a druga polovina je doradjena da bi malo naglasio taj zvuk koji cujem kako bi znali na sta mislim. Auto je tih u radu a taj zvuk se malo cuje, na snimku zvuci kao da vozim neki 5.0 auto.
U vezi zvuka:
Ako bi ukljucio radio normalno ne glasno da se cuje, zvuk ne bi cuo. Posle nekog vremena voznje od prvog paljenja auta, zvuk bi se ili utisao ili se ne bi cuo, mozda se i cuje i dalje ali ga ja necujem. Cuje se samo kada dam jaci gas kao sto cete cuti na snimku, u prvoj se ne cuje rekao bi a duroj i trecoj da. U leru se ne cuje i kada ga tutiram u mestu takodje ne.
Zvuk bi opisao kao klepetanje propelera koji sam napravio od plasticne jednokratne case, podseca me na zvuk plasitke... mozda se varam.
Nadam se da neko zna o cemu se radi.
Ford Kuga, klepetanje prilikom ubrzavanja
Moderator: Dragomir
-
- Poruka: 5
- Član foruma od: četvrtak, 16. feb. 2023. u 23:50h
- ljuba power
- Poruka: 2710
- Član foruma od: nedelja, 11. mar. 2018. u 13:20h
- Kontakt:
Re: Ford Kuga, klepetanje prilikom ubrzavanja
ne može se utvrditi ovako.odeš u servis koji je menjao poluosovinu i pitaš ga "šta je ovo".to se nije čulo..majstor zna gde je uštinuo nešto
-
- Poruka: 5
- Član foruma od: četvrtak, 16. feb. 2023. u 23:50h
Re: Ford Kuga, klepetanje prilikom ubrzavanja
Hvala na savetu, videcu sa njima sta je u pitanju.