Podrhtavanje klime - Fiesta 2011, 1,25l benzin
Moderator: Dragomir
-
- Poruka: 10
- Član foruma od: sreda, 7. okt. 2020. u 13:20h
Podrhtavanje klime - Fiesta 2011, 1,25l benzin
Pozdrav svima.
Imam mali "problem" sa klimom. U poslednje vreme sam primetio malo jači zvuk kada se uključi klima na malo jače. Ono što se posebno primeti je da kada isključim klimu dok je auto u leru zvuk se polako utišava, ali na samom kraju malo zavibrira. Juče konkretno sam osetio vibraciju na papučicama. Klima radi skroz ok, greje ok i to je sve u redu.
Da li je neko imao ovakav problem ili je to nešto normalno zbog temperatura ili šta već?
Imam mali "problem" sa klimom. U poslednje vreme sam primetio malo jači zvuk kada se uključi klima na malo jače. Ono što se posebno primeti je da kada isključim klimu dok je auto u leru zvuk se polako utišava, ali na samom kraju malo zavibrira. Juče konkretno sam osetio vibraciju na papučicama. Klima radi skroz ok, greje ok i to je sve u redu.
Da li je neko imao ovakav problem ili je to nešto normalno zbog temperatura ili šta već?
- van
- VIP
- Poruka: 9043
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 09:33h
Re: Podrhtavanje klime - Fiesta 2011, 1,25l benzin
Јел ти вибрира када само укључиш вентилатор да дува ?
-
Tako mi deluje. Kada je na najslabijem, onda nije ništa strašno, ali kada se pojača na 3 i iznad, onda jače vibrira kada se gasi. Ne vibrira u vožnji toliko koliko kada se ugasi. U vožnji je onako bučno, ali ništa što nije bilo i ranije.
- van
- VIP
- Poruka: 9043
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 09:33h
Или се нешто нахватало по вентилатору , или је спао тегић за балансирање . Или је отишао лежај ( биксна ).
Не гине ти скидање вентилатора ако хоћеш то са средиш .
Не гине ти скидање вентилатора ако хоћеш то са средиш .
-
Svakako ću morati kod majstora jer me jako nervira taj zvuk. Da li je bilo koji od tih mogućih kvarova nešto što mora odmah da se sredi ili može da sačeka par nedelja zbog termina kod majstora?
-
U slučaju da neko ima sličan problem, kod mene je u pitanju bio nosač ventilatora sa ventilatorom na hladnjaku. Sad je zamenjen sa novim, ništa se ne čuje i radi sve kako treba.