I još dva broda bukvalno...

Moderator: ace1
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
Dosta je dobar sto se tice mehanike, utegnut auto.Sharpshooter piše: ↑petak, 20. jan. 2023. u 15:56hLepo je skockan, moram priznati, barem što se spoljašnjosti tiče.
Ako je i mehanika tip top, ni cena mi nije loša.
Ni jedna dvojke ST na oglasima sto godina![]()
Više to nije aktuelno.
Van piše: ...за све те буђаве фордове
Ljudi koji bi vozili Focus mk2 ST se pre odlucuju za Golf 5/6 GTI zbog cene registracije, odrzavanja i dostupnosti tuning delova, pa cak i Cupra sa motorom iz Golfa R mislim da je dosta bolji izbor iako sam Ford fan911s [SK] piše:Nije tu problem cena registracije već sam auto. Ima ih po ulicama taman toliko koliko i ljudi koji hoće ih voze. Ali zato na ulicama ima kola sa drugim znakom na haubi koja su iste ili manje vrednosti sa podjednako skupom registracijom pa ih opet ima i ljudi bi da ih voze.
Van piše: ...за све те буђаве фордове
Delova za tuning ST-a i za 2.5T petaka imaš koliko hoćeš. Englezi su to odavno sve rastavili i sastavili 300 puta.Nedeljkovic piše: ↑sreda, 25. jan. 2023. u 03:52hLjudi koji bi vozili Focus mk2 ST se pre odlucuju za Golf 5/6 GTI zbog cene registracije, odrzavanja i dostupnosti tuning delova, pa cak i Cupra sa motorom iz Golfa R mislim da je dosta bolji izbor iako sam Ford fan911s [SK] piše:Nije tu problem cena registracije već sam auto. Ima ih po ulicama taman toliko koliko i ljudi koji hoće ih voze. Ali zato na ulicama ima kola sa drugim znakom na haubi koja su iste ili manje vrednosti sa podjednako skupom registracijom pa ih opet ima i ljudi bi da ih voze.
Inace plavi mk2.5 st koji je bio u oglasima pre oko godinu dana je probio karter u Cg, nisam siguran sta je sa motorom i gde je zavrsio
Послато са 22081212UG помоћу Тапатока