Pa jbg... toliko je auto placen... ja sam bio prisutan pri isplati... ali veruj mi... nije taj auto bzvze toliko na ceniNismo uzeli neku srednju cenu, vec najnizu koju ti znash.

Pa jbg... toliko je auto placen... ja sam bio prisutan pri isplati... ali veruj mi... nije taj auto bzvze toliko na ceniNismo uzeli neku srednju cenu, vec najnizu koju ti znash.
Deckonja piše:Mislim da je ovde na chat-u najprikladnije da predlozim sledece:
Ako je ikako moguce ubaciti godine starosti ili mladosti(kako za koga), posto bih voleo u startu da znam koga imam za sagovornika.
Ako je ikako moguce da svi clanovi uredno popune bar osnovne stvari u profilu(prebivaliste)
I ako je ikako moguce, ali stvarno, pomeriti onaj online negde drugde, zaklanja mi pogled na Veneru![]()
Eto to mi nekako bode oci, za sada
Dusan64 piše:Djomla ko ti je stavio to "Trovac foruma",ti ili neko od admina?
mirke piše:HITNO!!! Moze li mi neko reci, posto nisam kuci... Koje su dimenzije zvucnika u fiesti mk4 napred ?
Ma znam da pise u profilu to sto sam pomenuo, doduse ne svima, ali mislio sam da stoji ispod avataraPise to uglavnom kada udjes na profil, doduse kako kome, ali ja kako sa mprimetio svima je uglavnom vidljivo.
A izvini, nisam te lepo razumeo.Deckonja piše:
Ma znam da pise u profilu to sto sam pomenuo, doduse ne svima, ali mislio sam da stoji ispod avatara
Ne znam da li sam uprskao, ali kupio sam pioneer zvucnike 2x25w max130w da ubacim napred umesto fabrickih u vrata... Nadam se da su bolji. POzadi imam elipse pioneer koje su odlicne, pa sam mislio da ukompletiram...kubura16v piše:mirke piše:HITNO!!! Moze li mi neko reci, posto nisam kuci... Koje su dimenzije zvucnika u fiesti mk4 napred ?
12-13CM,svejedno mozes da stavis i jedan i drugi. Ako vec nije kasno sad
Fordash kaže:
haha!
meni je bg zanimljiv za voznju
posto obozavam guzve
Djomla kaže:
e ne znam nikad nisam vozio u bg
ja mrzim guzve
i sad sam bas pisao mrzim kada me neko pretiche na raskrsnici u guzvi
Fordash kaže:
ja obozaaavam!
Djomla kaže:
ono znash udje u traku za desno i ukljuci se ispred nekog pravo
msm...
bzwz nepotreban rizik
Fordash. kaže:
jbg
ja to volim
da se guram
Fordas kaže:
i da pravim prekrsaje
Fordas kaže:
haha
jbgaaa
eo bas malo pre crveno stoji i sta? kocnica? mdaj... gasss
Djomla kaže:
haha
nista
moramo da se angazujemo
na forumu da damo svi po 10 evra
da ti kupimo
golfa keca
ili dvojku
Fordas kaže:
hhahaa
hahahhahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni