Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Osecam plin

LPG, TNG, plin, AutoGas.
Odgovori
RS_cabrio
Ljubitelj životinja
Poruka: 3350
Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h

Osecam plin

Poruka od RS_cabrio » ponedeljak, 7. jun 2010. u 15:01h

osecam plin odnekuda, i otisao sam u servis da pogledaju dal nekgde pusta i nema nista,sve su proveravali. Stavljali su ga na onaj uredjaj za stelovanje, sve je u normali.
Da li je moguce da smrad izlazi npr na izlazu iz motora gde pocinje auspuh dole, da bi to trebalo dotegnuti?

sierra 20i
Poruka: 439
Član foruma od: ponedeljak, 22. jun 2009. u 14:08h

Re: Osecam plin

Poruka od sierra 20i » ponedeljak, 7. jun 2010. u 15:22h

imao sam slucaj na drugarovom jugicu smrdio je gas strasno...pet majstora nije toboze otkrilo o cemu je rec navodno sve ispravno i nigde nepusta...najvise se osecao kada auto radi u leru...odem ja da pogledam kad ono stvarno smrdi ubi boze..malo onjusim levo desno kad ono isparivac ubija kako smrdi...pukla ona tanka membrana,zanimljivo je to de je auto isao i pored tog ok jedino je malo losije radio na leru. Dakle sta da ti kazem onjusi malo auto mrgreen

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Poruka od RS_cabrio » ponedeljak, 7. jun 2010. u 15:27h

ma njusio sam sam ko besan, sve je ok, prskali smo ga nekim shitom da se vidi jel pusta ali nista. I ne oseca se i motornom prostoru,nego kad sedim i kad je otvoren krov,a ja stojim,pa rezonujem da nije na auspuhu npr ,a kad ventilaro vrti,da ga usmeri spolja.

sierra 20i

Poruka od sierra 20i » ponedeljak, 7. jun 2010. u 15:36h

pa verovatno osecas izduvne gasove sa auspuha kad spustis krov???gas se bas odvratno oseti na auspuhu ...neznam sta drugo moze biti...ako je ok ustelovan i nigde ne pusta ziv gas jedino ako je negde auspuh supalj onda je jos verovatnije da ga vise uvlaci u kabinu... sign0023

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Poruka od RS_cabrio » ponedeljak, 7. jun 2010. u 15:38h

Auspuh proveravan prosle nedelje i nesto skracivan jer mi kaci dole,ali je tacno da je ostalo da se vidi spoj do motora, pa zato sumnjam da je tu. Idem ovih dana pa cu videti,al pre toga moram felnu da ispravljam,kriva je.

sierra 20i

Poruka od sierra 20i » ponedeljak, 7. jun 2010. u 15:47h

verovatno je tu pa vuce gasove u kabinu...licno znam koliko je to gadan osecaj...a i nije zdravo...svojevremeno sam vozio dizela koji je dimio ko parna lokomotiva i kad se prosupljio auspuh sve je vukao u kabinu...nakon 10-ak km voznje kad izidjem napolje iz auta samo mi se zubi bele ostalo sve crno... mrgreen Druugari su prozvali auto iz sale cadjo hahahaha i dan danas me pitaju de je cadjo mrgreen

911s [SK]
old-and-rare Fords fan
Poruka: 11510
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h

Poruka od 911s [SK] » ponedeljak, 7. jun 2010. u 17:01h

Pa negde izlazi, ili na izduvu ili negde pušta na vodovima.
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.

"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Poruka od RS_cabrio » utorak, 8. jun 2010. u 13:51h

Na vodu je pustao na jednom crevu do rasplinjaca. Sad sam video i prosto je neverovatno da dva dana otkada sma bio u servisu se to desi. Stegao sam maticu i sve je ok,Usput sam promenio i filter za vazduh

Odgovori

Povratak na „AutoGas sistemi“