Pa tako nekako, objasnio sam mu da nije pitanje novca, rekao je ili je dobra glava pa ce biti ok, ako nije nece i to je to, sve sam ja to lose ispratio i dozvolio da se ne ravna, svakako cu odraditi sve ispocetka, imam mnogo volje za nju, brdo auta sam imao u raznim cenovnim rangovima a Sierra me samo tera da je vozim. Svakako trazim dobrog majstora koji ce imati volje za nju
Re: Ford Sierra 2.0 dohc
Markedjani piše: ↑sreda, 3. avg. 2022. u 07:33h
Ima to da se kupi novo (kapice dizni), pozovi Tanasić trgotrans.
Sa srećom u sređivanju i u istrajnosti ali kao doskorašnji vlasnik jako slične Sierre, jako skup sport a auto ne vredi 1000 eur u odličnom stanju.
Pride kao svaki auto star 30+ godina, 1000 malih problema a svaki iziskuje novce za sređivanje, ja moju nisam uspeo da dovedem u dobro stanje čak i pored nekoliko Sierri za delove.
Hvala Markedjani, potrudicu se da istrajem, imam volje i zelje, obilazio sam mnoge otpade i svakog puta se smorim kad mi kazu da su skoro bacili Sierru u gvozdje, pa bas zbog toga i hocu do kraja sa njom da teram

hvala i za info za Tanasice, potrazicu.
Imam u planu i enterijer da presvucem u neke nove krpice

za sada sam ofarbao nebo u crno, cisto da vidim kako ce izgledati, imam i jos jedno nebo koje ce biti lepo presvuceno. Postavljam i koju sliku dosadasnjeg rada, cim dodjem sa mora.