Pumpa za vodu
Moderator: Dragomir
-
- Ljubitelj životinja
- Poruka: 3350
- Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h
Pumpa za vodu
Izgleda da mi pusta pumpa za vodu i tu je osnova problem koji se vuce jos odavno to je da gubi rashladnu tecnost.
Znam da nije mali posao zameniti pumpu za vodu,pa me interesuje koliko je veliki,tj dal bi sam mogao da je promenim bez kanala?
Znam da nije mali posao zameniti pumpu za vodu,pa me interesuje koliko je veliki,tj dal bi sam mogao da je promenim bez kanala?
- dule0911
-
- Poruka: 13648
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Re: Pumpa za vodu
Mozda ne moras da stavljas novu, ja sam svoju remontovao u jednom servisu i evo vec godinu ipo - dve radi odlicno. Isto sam imao problem sa gubljenjem rash. tecnosti, samo je kod mene pustalo onako - poprilicno brzo 

Fiesta!!
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Ne isplati se remont, mačka u džaku, jer posle remonta može da traje još tri godine ili još tri nedelje, to ti niko ne garantuje.
Nisu ni skupe nove pumpe, remont će te koštati oko 2000 din.
Nisu ni skupe nove pumpe, remont će te koštati oko 2000 din.
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- Mickey038
- VIP
- Poruka: 1133
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 16:33h
Skidanje/postavljanje pumpe je veliki posao. Pa kad vec to radis, onda je bolje kupiti novu pumpu nego rizikovati sa remontom i doci u situaciju da moras da skidas/postavljas pumpu ponovo. A to naravno kosta
Oni koji mnogo znaju - malo govore. I obrnuto - najviše govore oni koji ništa ne znaju.
-
- Ljubitelj životinja
Ma jok, nova pumpa je u pitanju,samo je pitanje jel mogu sam da joj pridjem i sam zavrsim to
- Mickey038
- VIP
- Poruka: 1133
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 16:33h
Mislim da neces moci. A i trebace ti kanal
Oni koji mnogo znaju - malo govore. I obrnuto - najviše govore oni koji ništa ne znaju.
-
- Ljubitelj životinja
Jel moguce da sada ne curi nigde vec danima,a da to ima veze sa visokom temperaturom?
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Nema veze.
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
Ford weist den Weg.
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- darko darko
- Poruka: 3889
- Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h
pa i imam malo, veca je radna temperatura, pre se ugreje, a kada ostane sa manje vode onda se naglo povecava gubljenje tecnosti, samim tim zato sto neuspeva da ga ohadi dovoljno....
-
- Ljubitelj životinja
ne pada uopste nivo tecnosti vec danima. Pojmam nemam sta je
- cvilijams
- Poruka: 502
- Član foruma od: utorak, 23. feb. 2010. u 15:55h
- Kontakt:
Zavisi kako pumpa za vodu stane kad ugasis auto.Ja sam imao problem takav,jedan dan barica ispod auto a sledeci nista i na kraju je ispalo da je pumpa za vodu.Zameni pumpu sta vise razmisljas.
POZZZ
POZZZ
CarSoundSystem