Za pricinjenu stetu je krivo drugo lice njegovo osiguranje je Sava i njihovog procenitelja jos nisam zvao pa me zanimaju vasa iskustva sa naplatom stete i obracunom amortizacije, posto planiram da ga servisiram u Grandu ?
Na automobilu je za zamenu kompletna prednja maska sa branikom i far sa vozaceve strane, krilo je ulubljeno nadam se da ce da ga ispravljaju i farbaju, hauba je blago pomerena i vrata zbog guzvanja krila sa vozaceve strane ne mogu da se otvore.
Auto moze da se pokrene ali nije bas za voznju jer je cela maska pala pa je naslonjeno na tocak, kompijuter nikakvu gresku ne prijavljuje karter i hladnjak su sigurno u redu a ovo ostalo mora da se proveri na dijagnostici jer trenutno haubu ne mogu da otvorim da vidim da li je sve ostalo fizicki u redu.
Ovo sve sto sam naveo je moje skromno i laicko znanje i misljenje pa bih zamolio ako moze neko da me ispravi i uputi savet na koji nacin bi se auto vratio u prvobitno stanje okacicu sliku da biste mogli da vidite detaljno ostecenje, hvala unapred.