Klima slabo hladi
Moderator: Dragomir
-
- Poruka: 136
- Član foruma od: utorak, 9. jan. 2018. u 18:13h
Klima slabo hladi
Ove godine mi klima salbo hladi na fokusu mk1, odem do majstora da je dopuni, i kaze da mi je hladnjak otisao, a na hladnjaku fali oko 30% saca jer sam udario zeca i zbog toga se sistem pregreva i ne radi dobro a ne radi nikako na leru, e sad kaze da ne ugradjuje polovne delove, hladnjak 6000, zamena 6000, i punjenje 4000, 16 000 sve skupa, da li je to prevelika cena ili me samo zavlaci? Inace zeca sam udario pre jedno 4 godine i hladnjak je takav od tad. Kompresor klime radi non stop ne gasi se ali samo malo mlaci. Hvala na svakom odgovoru.
- Markedjani
- Predsednik kluba
- Poruka: 21503
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h
Re: Klima slabo hladi
cena hladnjaka je ok (pod uslovom da ugrađuje nešto iole kršteno od hladnjaka a ne najjeftiniji ITN), cena zamene malo skuplja i cena punjenja malo skuplja.

Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!
-
- Poruka: 272
- Član foruma od: ponedeljak, 3. apr. 2017. u 01:19h
Pre 4 god sam menjao hladnjak klime. Tada je placen oko 5500 din i 5000 je bila ugradnja i punjenje klime kod klimadzije. Ovo su cene u Nisu pre nekih 4 god.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11519
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Probaj i u drugim servisima. Cena zamene je nerealna, košta kao će ga menjati tri radna sata a na tom autu se hladnjak klime ne menja teško, punjenje je takodje skuplje, a pritom će on hladnjak svakako platiti 30% jeftinije nego što će ga proslediti tebi.
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове
-
- Poruka: 136
- Član foruma od: utorak, 9. jan. 2018. u 18:13h
E ovako, otisao danas kod automehanicara, nov hladnjak 40e preko njega, 3000 zamena i dopuna freona 3500.