Poceli su da izlaze novi modeli za 2022. sezonu. Novo pakovanje, nisam bas siguran da li ce se moci izvaditi i vratiti iz kutije. Imam osecaj da kad ga jednom izvadis iz kutije da nikada vise neces moci vratiti.
Cekam da izadje jos modela pre nego sto krenem sa kupovinom.
When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.
Dying is easy - it's living that scares me to death.
Svi kritikuju Lionel na sta su spali. Ovo je nova generacija koja je predstavljena juce i to "Elite" model koji spada medju najdetaljnijima, kosta od $80 do $110 (zavisno da li je potpisan). Nude i "Standard finish" koji je manje detaljan i kosta $60.
Kvalitet ovih Elite je gori nego sto je bio bazni model od Action i Team Caliber pre 20-ak godina.
When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.
Stigli su mi prvi novi modeli. Vise-manje ocekivano, ali ocekivanja mi zaista jesu bila niska jer je najavljeno da ce podici cene (sa $58 na $66 za standardne modele), a smanjiti kvalitet. I dalje stojim iza tvrdnje da su modeli kompanija Action i Team Caliber pre 15-20+ godina bili ubedljivo bolji. Od tada iz svake nove generacije smanjivaju kvalitet i podizu cene, a ovi novi od Lionela su najlosiji auti koje je NASCAR imao jos od ranih 1990-ih godina.