NIje Ford već Bora, ali možda možete pomoći
Moderator: Dragomir
- pele
- Poruka: 48
- Član foruma od: sreda, 9. jan. 2013. u 22:55h
NIje Ford već Bora, ali možda možete pomoći
Pozdrav za sve na forumu.
Imam pitanje vezano za VW Boru koja je u vlasništvu mojeg brata.
Juče smo, vraćajući se prema kući imali kvar na tom autu. Prvo je oslabila vuča, kao da je u pitanju safe mod. Stali smo da pogledamo što može biti. Nakon toga auto nije htjelo da upali. Po preporuci poznanika, električara, skinuli smo kleme sa akumulatora da bi se resetovao kompjuter. Posle toga auto je upalio, vozili smo nekoliko kilometara isto sa slabom vučom a onda je motor dobio iberturažu, na par sekundi, do 3500 ili 4000 obrtaja i ugasio se. Auto je došlepan do majstora i čeka na popravak.
Moje pitanje je sledeće: da li neko ima ideju što može biti i odakle početi sa ispitivanjem kvara?
Hvala.
Imam pitanje vezano za VW Boru koja je u vlasništvu mojeg brata.
Juče smo, vraćajući se prema kući imali kvar na tom autu. Prvo je oslabila vuča, kao da je u pitanju safe mod. Stali smo da pogledamo što može biti. Nakon toga auto nije htjelo da upali. Po preporuci poznanika, električara, skinuli smo kleme sa akumulatora da bi se resetovao kompjuter. Posle toga auto je upalio, vozili smo nekoliko kilometara isto sa slabom vučom a onda je motor dobio iberturažu, na par sekundi, do 3500 ili 4000 obrtaja i ugasio se. Auto je došlepan do majstora i čeka na popravak.
Moje pitanje je sledeće: da li neko ima ideju što može biti i odakle početi sa ispitivanjem kvara?
Hvala.
-
- Poruka: 438
- Član foruma od: petak, 9. mar. 2018. u 08:15h
Re: NIje Ford već Bora, ali možda možete pomoći
Da za pocetak kazes koji motor i godiste
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- ljuba power
- Poruka: 2705
- Član foruma od: nedelja, 11. mar. 2018. u 13:20h
- Kontakt:
turbina bacila ulje ili propiškila dizna.od iberturaže može stradati/istopiti klip.izmeriti kompresiju obavezno i ustanoviti koji klip je stradao
- pele
- Poruka: 48
- Član foruma od: sreda, 9. jan. 2013. u 22:55h
- ljuba power
- Poruka: 2705
- Član foruma od: nedelja, 11. mar. 2018. u 13:20h
- Kontakt:
to se podrazumeva da je tdi,jer je to njegova česta boljka...neće benzinski motor u iberturu