Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Instrument tabla fiesta 2009

Odeljak za mehaničke kvarove.
Pravila foruma
Svako pitanje koje traži rešenje problema, a koje ne sadrži u naslovu teme: model auta, godinu proizvodnje,tip ubrizgavanja, zapreminu i snagu motora, biće obrisano bez opomene. U poruci napisati kratak i sažet problem.

Moderator: Dragomir

Odgovori
JovanaK
Poruka: 3
Član foruma od: sreda, 16. feb. 2022. u 18:54h

Instrument tabla fiesta 2009

Poruka od JovanaK » sreda, 16. feb. 2022. u 20:08h

Pozdrav! Jovana iz Bijeljine
Imam problem sa instrument tablom fiesta 2009 god. 1.3motor, benzin-plin.
U toku voznje samo mi se spuste sve kazaljke, ugasi se svjetlo, radio.. ponekad se samo spusti kazaljka od gasa, motor normalno radi. Ne pali se lampica od akumulatora.
Bila sam kod majstora, zamijenio je regler i diodne plocice, ali to mi nije rijesilo problem. Stavila sam drugi akumulator ali opet se isto desava.

Slika

Markedjani
Predsednik kluba
Predsednik kluba
Poruka: 21503
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h

Re: Instrument tabla fiesta 2009

Poruka od Markedjani » sreda, 16. feb. 2022. u 20:38h

Potrebno je zameniti ili reparirati tablu u slučaju da je punjenje dobro tj da alternator puni dobro.

p.s ne postoji Fiesta 2009. godište sa takvom tablom, najviše može da bude proizvedena do septembra 2008. godine, posle toga ide naredni model.
Slika
Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!

JovanaK
Poruka: 3
Član foruma od: sreda, 16. feb. 2022. u 18:54h

Poruka od JovanaK » sreda, 16. feb. 2022. u 20:45h

Alternator je prepunjavao, pa je zato majstor mijenjao regler, navodno je izgorio regler, tako mi je receno.
A sto se tice godista, u saobracajnoj pise 2009, ja sam auto kupila prije 3 mjeseca..

mbole
Poruka: 14906
Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h

Poruka od mbole » četvrtak, 17. feb. 2022. u 04:37h

To sto pise u saobracajnoj je najverovatnije godina prve registracije, a ne godina proizvodnje.
Barem je tako ovde, ne smem da tvrdim za BiH.
Djak pesak :)

djo-ka
Poruka: 2
Član foruma od: utorak, 26. apr. 2022. u 20:37h

Poruka od djo-ka » nedelja, 15. maj 2022. u 17:16h

Da ne otvaram novu temu,imam identican problem sa Fusion 2008,benzin, s tim sto se kod mene nekad desi da nmg ni da startujem auto, naime nakon okretanja kljuca upali se lampa za ulje i airbag ali nece da zavergla ,ostavim ga mozda minut popale se lampice uljuci radio i tada vratim kljuc na nulu i zaverglam kao da nista nije bilo.Pomislio sam da je brava u pitanju pa je zamenuo, posle krace voznje u putu se pogasila signalizacija na tabli, radio, cajgeri , a ukljuci se lampica airbag-a, svetla rade, pokazivaci takodje ,mogu da ukljucim radio.Interesuje me da li je neko resio kvar jer sam dosad naisao na gomilu slicnih problema na forumu a niko se nije javio da je i kako resio problem.Mozda preporuka za nekog "majstor struju" Zrenjanin-Vrsac!

Odgovori

Povratak na „Kvarovi i popravke“