Osvetljenje nogu Focus MK2
Moderator: Dragomir
- Johnny_CL
- Poruka: 458
- Član foruma od: petak, 29. jul 2011. u 15:01h
Osvetljenje nogu Focus MK2
Imam pitanje, rad sam Instalirati osvetljenje nogu, imam nosače za grlo T10 ali bez sijalica, tj bez instalacije. Kupio sam 2 grla, pa me zanima kako najlakše provesti i gdje? Imao sam ideju da ih vežem serijski, pa provučem gore do svjetla plafona, tako da se pale kad i ono, pri otvaranju vrata, ili na prekidač. Da li je neko radio nešto slično?
Sent from my M2003J15SC using Tapatalk
The InterceptorShe said it was her or the Ford, since it wouldn't start, i'm stuck with her.
Y. A. D. - Youth Against Diesel
"Ja bez tebe k'o Ford bez 'rđe. Jednostavno ne ide"
- Markedjani
- Predsednik kluba
- Poruka: 21494
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h
Re: Osvetljenje nogu Focus MK2
Potraži u instalaciji ispod table (kod pedala i kod suvozača), vrlo lako može da se desi da su već povezana t10 grla i trakom samo obmotana 

Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!
- Johnny_CL
- Poruka: 458
- Član foruma od: petak, 29. jul 2011. u 15:01h
Isto sam čuo i za maglenke, tražio oboje i nema. Pogledaću još jednom, možda je promaklo. Ali ovo mi je rezervna opcija pa me zanima kako najbolje izvesti
The InterceptorShe said it was her or the Ford, since it wouldn't start, i'm stuck with her.
Y. A. D. - Youth Against Diesel
"Ja bez tebe k'o Ford bez 'rđe. Jednostavno ne ide"
-
- Poruka: 2093
- Član foruma od: subota, 2. jun 2012. u 22:32h
- Kontakt:
Nadji semu ovde na forumu i zakaci kako je fabricki
- Stefan_93
- Poruka: 1512
- Član foruma od: petak, 15. apr. 2016. u 23:15h
Da ne otvaram novu temu a tice se osvetljenje nogu, samo je u pitanju c max.
Zamolio bih da mi neko objasni, kako mogu da sprovedem instalaciju za osvetljenje nogu pozadi, iza prednjih sedista da bude. Sta tacno treba da odradim osim da kupim fasung sijalice sa instalacijom? Da li je pametno povezati (prespojiti) od prednjeg dela gde vec ima sve povezano i dovesti pozadi i nakaciti ih samo. Hvala
Zamolio bih da mi neko objasni, kako mogu da sprovedem instalaciju za osvetljenje nogu pozadi, iza prednjih sedista da bude. Sta tacno treba da odradim osim da kupim fasung sijalice sa instalacijom? Da li je pametno povezati (prespojiti) od prednjeg dela gde vec ima sve povezano i dovesti pozadi i nakaciti ih samo. Hvala