Hvala svima na pomoci, da javim sta se desavalo posto sam cekao padavine da vidim da li ce i dalje ulaziti voda, za sada nije, ma da sam i flasom zalivao i nista pa smatram da je problem resen i da mogu da napisem kako i sta je bilo.
u donjoj desnoj strani malo iznad branika je postojala tanka pukotina jedva vidljiva, ne znam da li bih je i primetio da nisam prstom malo jace stiso pa se primetila razlika... Kada tu pukotinu zalijem vodom pojavi se voda i u gepeku, e sada, nisam siguran da li voda direktno prolazi kroz pukotinu ili ipak ima jos koji prolaz ispod branika. Za sada sam to resio tako sto sam lepo naneo silikon i nadam se da ce izgurati tako do nekih toplijih dana da bih mogao dedaljnije da se posvetim problemu i otkacim branik.
Unutrasnja strana vozila gde se pojavljuje voda... Nije iskljucena mogucnost da jos negde voda nalazi put do unutrasnjosti vozila ali to cu pratiti par dana, ukoliko se desi da jos negde prolazi javljam sa slikama ako bude jos neko imao isti problem...