Stvarno jeftinije, ali su za prvu polovinu februara ostale samo jednokrevetne sobe. I to će da ode brzo, a malo mi je daleko da bih bio siguran za odmor. U svakom slučaju dobro bi dobro da čujemo utiske sa zimovanja.
Skijanje
- Edi
- Poruka: 149
- Član foruma od: nedelja, 26. sep. 2021. u 18:34h
Re: Skijanje
Prvi
, Puma, pa nek ide život 

- sasa_f1
- Poruka: 10026
- Član foruma od: sreda, 4. maj 2011. u 23:32h
Dali su mi ponudu 35e polupansion za dvoje 5 nocenja. Sad cu da potrazim sta ima jos, pa mozda rezervisem, svidja mi se sto je blizu polazne tacke.
Hvala!
Hvala!
- jelchica
- Poruka: 615
- Član foruma od: utorak, 24. jul 2012. u 12:09h
Nnč! Baš napiši šta si drugo zanimljivo našao, da vidim je l' mi šta promaklo.
- sasa_f1
Nasao hotel Bor, udaljen kilometar peske, imaju shuttle bus svoj do centra, razlika u ceni za 5 noci mi je 100e (jeftinije) ali mi ne odgovaraju na mejl 
- jelchica
E, nama je malo jeftinije (nije 35 nego 31,25) zato što su po troje u sobi, nisam to napisala.
Hotel Ela ima malo bolje ocene od Bora, ako je to merodavno.
Hotel Ela ima malo bolje ocene od Bora, ako je to merodavno.
- sasa_f1
Samo da javim da je od 19.01. Srbija ponovo u crvenoj zoni za Bugarsku i za turiste nema ulaska nikako.
Ja sutra ujutru idem tamo, ako me kojim slucajem okrenu nazad, moracu na Kop
Ja sutra ujutru idem tamo, ako me kojim slucajem okrenu nazad, moracu na Kop

- macaneli
- VIP
- Poruka: 9913
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 23:52h
Sto bi te vratili nije sutra 19
Kazes da se vracas 19og
Kazes da se vracas 19og

ima se,moze se - nema se,mora se....
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
I ja sam vodio u Dascaru :-)®
zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
I ja sam vodio u Dascaru :-)®
zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)
- jelchica
Sumnjam da će te vratiti, mršava im je ski-sezona, sigurno su željni gostiju. Nama samo ma'nuli da prođemo kad su čuli gde idemo
A i brate devetnaesti nije šesnaestog
A i brate devetnaesti nije šesnaestog
- sasa_f1
Usli bez problema, s tim sto se na ulazu pokazuju sertifikati na odvojenom salteru.
Nema guzve mnogo, sutra ce biti jos manje cenim, svi ljubazni, za sad sve ok.
Nema guzve mnogo, sutra ce biti jos manje cenim, svi ljubazni, za sad sve ok.
- sasa_f1
Da bacim koji utisak ovde...
Bili u Borovecu 6 dana, od nedelje do juce, skijali pon-cet, znaci 4 dana
Lepo malo mesto, skroz simpaticno. Nema haosa, nema gradilista, buke, guzve itd itd
Cene smestaja dosta povoljnije nego na Kopu, mogu da se nadju pristojni hoteli sa doruckom i vecerom za pare koje biste dali na Kopu u vikend naselju za obican privatni smestaj bez hrane.
Cene hrane i pica su malo nize nego Kop, nije neka preterana razlika.
Bugari nas vole kao turiste, lako je sporazumeti se sa njima, cesto daju popust za hranu/pice/rentu opreme kada cuju da smo iz Srb.
Sve je blizu, auto nisam upalio do odlaska. Sezona im je mrsava, zale se na losa vremena za biznis. Najvise ima Engleza i Rusa, zatim Makedonaca, Rumuna pa nas...
Skijaliste nije bas za pocetnike, dosta staza ima ozbiljne nagibe, a mali je izbor plavih i zelenih pocetnickih staza.
Sve u svemu smo zadovoljni, planiramo da odemo ponovo nekada.
Iz Bg-a ima nekih 500km, i put je poprilicno lagan, vecina kilometara je autoput.
Imali smo 4 suncana dana za skijanje, vidljivost odlicna, temperature negde oko -4. Falilo nam je malo snega, jer su staze u toku dana postajale ledene, ali dobro. Taj sneg, novih 30cm, nas je sacekalo juce pri odlasku

Bili u Borovecu 6 dana, od nedelje do juce, skijali pon-cet, znaci 4 dana
Lepo malo mesto, skroz simpaticno. Nema haosa, nema gradilista, buke, guzve itd itd
Cene smestaja dosta povoljnije nego na Kopu, mogu da se nadju pristojni hoteli sa doruckom i vecerom za pare koje biste dali na Kopu u vikend naselju za obican privatni smestaj bez hrane.
Cene hrane i pica su malo nize nego Kop, nije neka preterana razlika.
Bugari nas vole kao turiste, lako je sporazumeti se sa njima, cesto daju popust za hranu/pice/rentu opreme kada cuju da smo iz Srb.
Sve je blizu, auto nisam upalio do odlaska. Sezona im je mrsava, zale se na losa vremena za biznis. Najvise ima Engleza i Rusa, zatim Makedonaca, Rumuna pa nas...
Skijaliste nije bas za pocetnike, dosta staza ima ozbiljne nagibe, a mali je izbor plavih i zelenih pocetnickih staza.
Sve u svemu smo zadovoljni, planiramo da odemo ponovo nekada.
Iz Bg-a ima nekih 500km, i put je poprilicno lagan, vecina kilometara je autoput.
Imali smo 4 suncana dana za skijanje, vidljivost odlicna, temperature negde oko -4. Falilo nam je malo snega, jer su staze u toku dana postajale ledene, ali dobro. Taj sneg, novih 30cm, nas je sacekalo juce pri odlasku

- Aleksandar86
- Poruka: 465
- Član foruma od: utorak, 3. jun 2014. u 23:49h
Ja sam planirao ovu zimu, ali ipak ce pričekati sledeću. Na slikama super izgleda.
- sasa_f1
- jelchica
Je li išao ko u Kolašin na skijanje, kako to sveukupno izgleda? Možda bi se iscimalo par nas pa u auto... Dalek je put a skijalište malo, pa dobro vagamo vredi li iz Bg ići