Planiram kupovinu krajem godine pa me zanima koji su se motori najbolje pokazali u ovoj seriji od 2007-2010, potrosnja, odrzavanje (mali i veliki servis), mane i prednosti. Gledam 1.6 motor sa 109 konjskih snaga. Voznja je uglavnom gradska, more jednom godisnje i eventualno 1-2 puta do Austrije. Inace godisnje prelazim oko 6000-7000, i kao sto rekoh vecinom gradska voznja. Kontam da je 1.6 manji potrosac, tako makar fabrika prepisuje, zanima me cena odrzavanja kao sto sam gore napisao, veliki i mali servis, delovi. Svaka rec i pomoc dobro dodje, hvala svima u napred. I da, da ne zaboravim, Titanium bese najjaci paket opreme?
Gledah na primer serija 2007 godina tabla je kao srebrna i bord je veliki i na njemu pise c max prilikom kontakta i u funkciji je, a 2008 tabla crna bord jeste veliki ali kao da mu radi samo donji deo kompjutera gde pise potrosnja itd, gore nema efekta, nista ne pokazuje. Buni me iskreno to, znam da je Ghia jak paket opreme, ali koliko sam spazio po oglasima Titanium je jos jaci paket ako se ne varam? Jos jednom hvala svima na pomoci.Nikad nisam vozio Forda niti znam kakvi su niti kakvu opremu imaju, zato ovoliko pitanja.