Sada ostaje da savladam ovu elektroniku.

Morao sam da stavim zbog ženice, klizav joj je.
Hvala najlepše, da bio je na lageru.
Hvala najlepše, odgovorio sam za navlaku, ne stajte mi na muku.popovicvl piše: ↑subota, 2. okt. 2021. u 17:46hOvakvu plavu je kupila sestra u Pg, isto automatik. Vrlo zgodan auto, taman na pola puta između Fieste i Focusa. I piči vrlo dobro. Srećno i da se navozaš.
I da, ta navlaka je užas. Ako hoćeš da čuvaš volan, pitanje je za koga? Uživaj auto, neće volan da propada tako lako. nemoj samo da ga motaš dlanom jedne ruke i ne brini.
Hvala najlepše,Nedeljkovic piše: ↑subota, 2. okt. 2021. u 20:38hNeka je sa srecom kupovina, stvarno je potraznja za ovim Pumama velika, sve vise ih vidjam po Bgu a i cena im je lepa obzirom da su skuplje od Focusa
Inace ne znam kako je Titanium a nema hrom masku i digitalnu tablu
Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока
Hvala najlepše, sledeća slika biće sa navlakom u bojama, po mogućnosti u tri boje, , po želji moje supruge.
Hvala najlepše,
Ništa bez drage.Dragan225 piše: ↑ponedeljak, 4. okt. 2021. u 15:39hOdgovara mi tvrdje vjesanje i to mi je obavezna opcija uz vjerovatno 19” ili bar 18” tockove. Ne bih isao na hibrid varijantu ali ce nazad biti disk kocnice a ne dobos.. Idemo kroz nekih 15tak dana na probnu voznju da draga proba ako joj odgovara, sa popustom i dodatnom opremom dodje oko 23.500e u BiH.
Kad sam vidio temu Puma bas mi je bilo drago sto je neko vec kupio
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nadam seSharpshooter piše: ↑subota, 1. okt. 2022. u 16:48hBila bi stvarno sramota da se skvari u prvih godinu dana.
Simpa je pumica, lepo će te služiti.