U potrazi za šoferšajbnom (prednja, visina 608 mm, na ruskom sajtu stoji - Evro kod 3535ACL)
Moj pokojni otac ga je kupio novog u Fordu Beograd i vozio pre mene dok sam ja vozio Eskorta 1.
Што ? Јес да није тц3 али је његова сукњица .....Зато ми кева са осам банки има лепу косуMarkedjani piše: ↑utorak, 13. jul 2021. u 12:57hAh ti prednji vezni limovi na taunusu tc3, kome je to ravno na taunusu ćelava mu keva![]()
'81 Ford Taunus 1.6 L
'81 Ford Taunus 1.6 L
Sad sam zvao "Beokom" i kažu da ne rade putnička vozila jer koriste velike peći i ne bi se isplatilo.zeteks piše: ↑utorak, 13. jul 2021. u 19:26hRaspitaj se kod ovih sto uvoze auto stakla da li hoce da uvezu za tvoje potrebe. U Turskoj sigurno ima tih stakala.
Preko puta bivse industrije stakla u Pancevu imas privatnu staklaru koja radi vetrobrane za autobuse. Mozes da ih kontaktiras da vidis koliko ce da traze da je naprave. https://www.beokom.org/vetrobransko_staklo.html Rade vetrobrane bar 15ak godina.
Sablon se pravi lako. Sumljam da ce ikada da ozive staklaru. Inace zatvorena je pre oko 3-4 godine. Vise nema onih koji bi znali da rade u njoj.
Problem je što meni u subotu ujutro (17.07 u 10:30) ističe registracija, inače ta sa švedskog TC3 ako je iz 82 bi morala da je odgovarajuća.van piše: ↑utorak, 13. jul 2021. u 16:23hЕ , од тога ми се плаче . Стаклопан је и ради до пре 10-15 година и могао си да напраиш шта год хоћеш ако је правоизводно .
Елем је за ТЦ1 имам бар 3 шоферке , па да нешто буџиш да додајеш 1 цм или колико је већ разлика . ЈЕдна ми стоји овде у подруму зграде у 45-ом , можеш да је носиш , ако хоћеш -
Та што је од ТЦ3 , ако је жива , у Гроцкој је , а колико се сећам ауто је био 82. годиште , као тај са Маркеђанијеве слике али је био 2.0 за шведско тржиште
'81 Ford Taunus 1.6 L
'81 Ford Taunus 1.6 L
'81 Ford Taunus 1.6 L