Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

šifra boje ford focus

Odeljak za mehaničke kvarove.
Pravila foruma
Svako pitanje koje traži rešenje problema, a koje ne sadrži u naslovu teme: model auta, godinu proizvodnje,tip ubrizgavanja, zapreminu i snagu motora, biće obrisano bez opomene. U poruci napisati kratak i sažet problem.

Moderator: Dragomir

Odgovori
edison
Poruka: 94
Član foruma od: ponedeljak, 19. okt. 2009. u 22:42h

šifra boje ford focus

Poruka od edison » četvrtak, 27. maj 2010. u 21:01h

možda ne postavljam pitanje na pravom mjestu,pa izvinite:imam neka sitna oštećenja na limu,pa bi to da riješim,pa me intersuje gdje mogou naći šifru boje za mog focusa.prijatelj mi reče da ima pločica kod usinika zraka i zadnji red na pločice je šifra boje.dakle nađoh tu pločicu na njoj piše broj šasije,težina i zadnji red piše DNW-da li je to oznaka boje
auto sam uvezao iz italije,imam knjižicu od njega,pišu neki razni podaci svi su mi jasni osim ovog Targa: CS 522KE-da li je to oznaka boje
inače auto je metalic sivi
unaprijed zahvalan

tddi
Poruka: 46
Član foruma od: nedelja, 21. jun 2009. u 21:20h

Re: šifra boje ford focus

Poruka od tddi » četvrtak, 27. maj 2010. u 21:10h

Tebi nista nece znaciti sto ces da kupis farbu po toj sifri, jer je ta sifra bila za farbu kada je bio nov auto, i sad kad bi uzeo po sifri farbu i prefarbao neki deo auta, videla bi se razlika, jer je ipak proslo par godina (ne znam koje ti je god auto) po suncu,kisi,snegu... Postoje farbare koje prave namenski farbu koja ti treba, odneses im neki plasticni deo auta npr. poklopac rezervoara (vratanca) i napravi ti farbu odgovarajuce nijanse.

edison
Poruka: 94
Član foruma od: ponedeljak, 19. okt. 2009. u 22:42h

Poruka od edison » četvrtak, 27. maj 2010. u 21:13h

slažem se sa tobom,ali meni trebaskroz mala količina farbe ,najmanje mogu uzeti 100gr pa mislio to odraditi u običnoj prodavnici boje i lakova,samo traže šifru boje,to bi koštalo ovdje u bosni 3 KM
hvala na savjetu

macaneli
VIP
Poruka: 9929
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 23:52h

Poruka od macaneli » petak, 28. maj 2010. u 08:36h

edison piše:Targa: CS 522KE
taraga ti znaci tablica
ima se,moze se - nema se,mora se....

I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing

I ja sam vodio u Dascaru :-)®

zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)

Mickey038
VIP
Poruka: 1133
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 16:33h

Poruka od Mickey038 » petak, 28. maj 2010. u 09:37h

Svrati u neki ovlasceni Fordov servis i po broju sasije trazi 'touch up kit'. Kosta 10-tak eura i dobices dve bocice (kao lak za nokte). Jedna je primer, druga je boja. U poklopcu bocice se nalazi mala metalna cetkica koja ce ti pomoci da pripremis mesto za farbanje.

To se korisiti kod manjih ogrebotina i 'tackica' na sasiji i spoljnim plasticnim delovima auta.
Oni koji mnogo znaju - malo govore. I obrnuto - najviše govore oni koji ništa ne znaju.

Odgovori

Povratak na „Kvarovi i popravke“