Gledao sam i razmišljao šta uzeti. U finalni izbor su ušli Audi A6 4G i BMW 520 G serija.
Probao i jedno i drugo pošto su slični sa cenama i definitivna odluka je pala na Audi. Lakši za održavanje. Bole sedenje za volanom itd... ukusi su različiti, ali realno ova dva auta su ista po meni. Samo je ko šta više voli i kome šta se više svidi.
Nakon ovoga sam krenuo u potragu. Definitivno dobio sve smernice da auto kao takav ne kupujem u SRB ako želim da budem 101% siguran u sve što je sa njim rađeno. Počela je potraga u Nemačkoj. Rešio sam da sve radim sam bez ikoga. Sam ga kupim, sam odem po njega, sam završim papire. Bukvalno sve sam (tako da ako neko bude imao istu želju tu sam

Ideja je bila da bude 2016+ godište, S line, što manje prešao.
Posle mesec ipo-dva potrage, izbor je spao na ovaj auto koji ću sad predstaviti.
Audi A6 Matrix Quattro - Limuzina
Godite: 03/2018
Motor: 2.0 TDI sa 190Hp
Oprema: S line (od opreme ima sve što sam tražio. Pored svega toga ima i vebasto koji mi nije bio neophodan, al eto)
Menjač: S Tronic 7 brzina
Prešao 130.000 km
Jedan vlasnik (Nemac hirurg

U salonu u kom je kupljen je i vraćen
Svi servisi radjeni tu u salonu (ukupno 4 servisa)
Auto je bukvalno NOV. Još je 2 god u garanciji. Miriše još na novo. Pozadi mi se čini da niko nikada nije ni seo.
Uostalom evo slika sa kupovine pa procenite sami.
Juče sam ga dovezao. Kupljen je u salonu u Dortmundu. Prešao sam eto 2k km sa njim i mogu samo reći realno da je potpuno treća dimenzija vožnje u odnosu na Mondeo. Nema govora. Auto je bolesta. 200-250 km/h na AutoBanu kao od šale. Udobnost sa 19'' felnama neočekivano dobra. Potrošnja Dortmun-Beograd uz ozbiljno brzu vožnju 7.1l/100km (do granice sa SRB nisam spuštao ispod 180 km/h osim na pojedinim mestuma u HU gde su kamere)
Danas ga ostavio na carinu i AMSS, ali pre toga jedan JAKO važan član formuma je morao da ''čekira'' ispravnost, agilnost i da li ima ''GASA'' i da mi dopusti da i nadalje budem deo foruma

Eto sad slobodno ako neko ima neko pitanje, pucajte. Živeo