Nakon 4 godine vožnje (predobre) Mondea Mk4 rešio sam da zamenim za mlađi i, po mom mišljenju, lepši auto.
Sada ih na oglasima ima relativno pristojan broj, ono što me ne zanima je kilometraža, mnogo je lakše ako se to skine sa uma

E sada, po mom mišljenju, idealan motor je 2.0 diesel sa 150 ili 180 ks, ne znam kakva su iskustva sa 1.5 ali meni se čini da je to malo za ovaj automobil, ne znam da li možda neko ima drugačije mišljenje, takodje, da li neko ima iskustva sa 2.0 Hybrid-om?
Želeo bih automobil sa automatskim menjačom pa me interesuje vaše mišljenje i iskustva...
Isto bih voleo da me neko posavetuje da li ima neke razlike u godištima vozila, tipa da li je serija iz 2015 ista kao ona iz 2018 obzirom da je redizajn nastupio kasnije koliko ja znam.
Od pitanja bih imao i da li Sync2 može da se updejtuje na Sync3 bez hardwerskog upgrade-a, najviše zbog Apple Play-a i Android Auto-a.
Gadjao bih neku Titanium opremu, bitan mi je izgled i komfor

Bio bih vam zahvalan za neki još neki savet prilikom kupovine, da li na nešto treba da se obrati malo više pažnje?
Da li grejanje sedišta podrazumeva i hladjenje?

Pozdrav
GO!