Case closed!

edit: A evo i stare škole

Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
eh sad, djomla je naveo cinjenice(Sa sve referencama.), to sto se nekom ne svidjaju - nije moj problem. :]kubura16v piše:Djomla ne lupetaj.
Markedjani piše:Ma pusti ti te forume,tekstove,časopise... kad budeš imao iskustva sa bmw-om javi se.
Volis ali evidentno vise volis drugo(forda) Sto je nekako i racionalno.Markedjani piše: Pogledaj moj potpis i sve ti je jasno... volim i jedno i drugo
Nadam se da sad shvatas sta si sve izlupao.DjomlaMRak piše:
Bmw je danas nista drugo nego znachka.
Duletova slika objasnjava samo jedno. Bmw is dinosaurus. And Dinosaurus will die. A vec je u izumiranju.
Sve ovo jednostavno dokazuje da ko voli bmw-a pali se na Dinosaurusko ime.
To sta je bmw bio nekad je sve divno, pitanje sta je bmw poslednjih 20 godina.
kubura16v piše: EDIT: Da,"iskustva" drugih ljudi koje TI u zivotu nisi video,tako da shh
Hah, ja bas mislim da je to odlika zrelosti. Da moz sa nekim da pricas pomocu argumenata a ne pomocu:kubura16v piše:Nisam uvredljive prirode i nemam 12 godina da se "izvinjavam" sa tobom (ja tebi ti meni i te fore)
"lupas par tezih gluposti"kubura16v piše: a rekao sam ti da lupas jer si stvarno lupio par tezih gluposti
Evo stoje tamo iskopirani nisam ih citirao.kubura16v piše: a to nisi citirao sa navedenih foruma,vec si sam "smislio".
Apsolutno se slazem... Mislim, oznaka napisana naopako, kako je to coolTaunus 17m piše:2002 Turbo je apsolutna legenda....
Ma to je bilo pre 2 god....Iosis piše:Fiesta RS u kojem si smjeru išao kada si udario psa u Mišeluku? Jer vidio sam kada se ide iz grada u Kamenicu s desne strane tunela u uglu mali pas već dugo tu leži mrtav.
Nadam se da imas 'odobrenje' da opisujes clanove foruma na nacin na koji si to ucinio. Bez obzira sta mislis o clanovima foruma i 'kako ih vidis', nuctivo je to isticati javno.Sve ovo jednowstavno dokazuje da ko voli bmw-a pali se na Dinosaurusko ime.
I apsolutno je realno sto se tiche slika, vas dvojica ste fenseri ( djani je garant ) taunus ( latentni msm przi se na a8 bmw i tako to )
I nije ni cudo st ovolite te fensi stvari. Volite ime volite brend. Doduse pametniji ste od vecine fensera koje znam :]
Dule tipichno, skroman decko voli parche inzinjeringa ( stariji model bmw-a kojim je izgradio slavu )
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Svadju? Ono je tebi savadja?Mickey038 piše:@djomla
Ovo ti nije prvi put da pocinjes provokativne diskusije i zapocinjes 'svadju' u temama. Mislim da sam te vec nekoliko puta upozoravao na 'tvoje ponasanje' ali izgleda da nisi voljan da obratis paznju na to.
Mogu. Zove se sloboda govoera.Mickey038 piše: Mozes da mrzis koga (ili sta) hoces i to takodje mozes javno da iznosis ali ne na nacin koji to cinis.
[/quote]Mickey038 piše: Stoga, zamolio bih te (javno) jos jednom (nadam se poslednji put) da obratis paznju na to sta i kako pises.
Pa super ja i rekoh da se bmw kao i golf fura na "staru slavu" da je nekad imao dobre mahine koje su masterpis i da se sve vise i vise razmazi i uobrazio, kao i da bifla cene svim automobila i sve bazira oko te stare slave.nisam ni jednom nista pogrdno prokomentarisao njohov ukus i licnost... jednostavno vole to i tacka..