Sent from my MI 9 using Tapatalk
Digao ruke odavno,kartoteku spalio da neko slucajno ne vidi....
Da uradim pismen usis i izduv, osvezenje motora da se vrate umrli konjici i to je to.Nedeljkovic piše: ↑subota, 31. okt. 2020. u 21:15hJesi li planirao sta po pitanju snage
Sent from my SM-A605G using Tapatalk
'81 Ford Taunus 1.6 L
'81 Ford Taunus 1.6 L
'81 Ford Taunus 1.6 L
'81 Ford Taunus 1.6 L
'81 Ford Taunus 1.6 L
I da nemam jos x projekata u dvorištu koje čačkam u paraleli.Sharpshooter piše: ↑ponedeljak, 15. mar. 2021. u 17:01hŠta bi bilo tek da si imao više vremena da radiš na autu.![]()
Napred su B8 i Vogtland opruge. U sustini, limitirajuci faktor je to što torziju mogu da spuštam samo za ceo broj zubova, pa ako spustim za 1 zub, onda je previsok pozadi kad se sedne napred, a sa 2 bude tu negde. Probaću ovako zasad, ali sam mislio da probam i sa 1 zubom kako će da se ponaša u toku sezone. Sad je sve podmazano i razrađeno, menja se za 15 minuta visina pozadi.Sharpshooter piše: ↑ponedeljak, 15. mar. 2021. u 17:01hOdlično je legao sa ovim spuštanjem.
Deluje mi da je za nijansu više spušten nazad ili to računaš da kada sedneš u njega, da će da se izravna?
Po nekoj mojoj logici trebalo bi da bude malo nasađen na nos, kako bi imao više težine napred i više trakcije, ali ne znači da sam u pravu.
Koji su ti amorti napred? Da li su B6 i napred?. Što nisi išao na B8?
Mislim da me je komplet diskova i plocica izasao oko 450-500 EUR.Sharpshooter piše: ↑ponedeljak, 15. mar. 2021. u 17:01hDiskovi su bruka i sramota, znam kako su na ST-u kidali EBC koje je Zex donirao.
Koja cifra za diskove ako nije tajna?
Ovo je u planovima, verovatno na jesen. To i da osvezim motor da mu vratimo fabricke konjice.Sharpshooter piše: ↑ponedeljak, 15. mar. 2021. u 17:01hSada ostaje da se ofarba auto ceo i da doguraš do 1:40 na Navaku.![]()
'81 Ford Taunus 1.6 L
Saznacemo.
'81 Ford Taunus 1.6 L