To ovo: Registracija fizickog lica kao PO?
Van piše: ...за све те буђаве фордове
Za 7 dana dosao po resenje (10 ujutru) aaaa pa to ti se izdaje izmedju 14 i 15h samo, reko da li ste normalni ko moze da dodje u to doba i ovo sam utekao vanredno sa posla, ne znamo mi, posalji ti nekog ili dodji ujutru ajde dacemo ti. Posaljem nekog isti dan, kaze ako platis do 16h sutra opet od 14 do 15h resenje dobijas. Plate za mene, opet posaljem sutradan nekog, uzme resenje sve gotovo konacno.sasa_f1 piše: ↑sreda, 3. mar. 2021. u 10:40hUsao u poresku, aa nije to ovde vise, idi gore preko puta kruzna vrata. Odem tamo tamo aa nije to ovde to ti je dole u Ljeskoj, nego su oni imali koronu pa je privremeno bilo ovde. Odem u Ljesku, tu je, klasika nadrndane matore salteruse, usluga 0, odradila mi papire preko one stvari, kaze za 7 dana po resenje za placanje.
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
U kom si SUP-u radio ovo?
Ma ja sam sve sam odradio kao kupacAca06 piše: ↑sreda, 3. mar. 2021. u 07:45h
Kad sam kupio Fokusa predhodni vlasnik se samo pojavio kod notara gde smo overili ugovor i nigde vise.
Moj stariji klinac je otisao sa kupoprodajnim ugovorom u opstinu Novi Beograd popunio obrazac i predao u moje ime kao kupca vozila.
Rekli su mu tada da ce resenje stici na kucnu adresu.
Resenje je meni kao kupcu stiglo posle jedno mesec dana sa svim podacima o prodavcu.
Uplatio sam iznos iz resenja kao prodavac( to sam popunio na uplatnici).
I po potvrdu sam ja licno kao kupac otisao posle nedelju dana da podignem.
Sa tom potvrdom i svim ostalim papirima (tehnicki, polisa, kupoprodajni ugovor, takse i stare tablice) otisao u Ljermontovu da registrujem Fokusa.
Vratio stare tablice sacekao da teta odradi sve u kompu i dobio nove tablice sa potvrdom umesto saobracajne.
Posle nedelju dana otisao sam da podignem saobracajnu i to je to.