Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
Aha OK tačno, ima sve sem kože i navigacije koja mi ni ne treba stvarno, ali ne verovatno da ne može da se izgugla negde o opremi, hvalaaa tidax92 piše:Nemas potrebe da se zamaras za naziv paketa opreme, jer su nazivi zavisili od trzista do trzista, te isti paketi opreme nisu bili dostupni svuda.
Bitno je sta tvoj primerak ima od stvari koje su tebi potrebne.
Npr, Trend oprema nije ista svuda, a ZetecS oprema nije bila dostupna svuda, kao ni Futura.
Fali tebi tu jos dosta opreme sem koze i navigacije..AndrejTodor piše: ↑nedelja, 31. jan. 2021. u 08:35hAha OK tačno, ima sve sem kože i navigacije koja mi ni ne treba stvarno, ali ne verovatno da ne može da se izgugla negde o opremi, hvalaaa tidax92 piše:Nemas potrebe da se zamaras za naziv paketa opreme, jer su nazivi zavisili od trzista do trzista, te isti paketi opreme nisu bili dostupni svuda.
Npr, Trend oprema nije ista svuda, a ZetecS oprema nije bila dostupna svuda, kao ni Futura.
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
Šta još fali recimo, mogu ti reći šta ima, ali šta nema uporedjivao sam sa raznim drugim modelima i uočio samo todax92 piše:Fali tebi tu jos dosta opreme sem koze i navigacije..AndrejTodor piše: ↑nedelja, 31. jan. 2021. u 08:35hAha OK tačno, ima sve sem kože i navigacije koja mi ni ne treba stvarno, ali ne verovatno da ne može da se izgugla negde o opremi, hvalaaa tidax92 piše:Nemas potrebe da se zamaras za naziv paketa opreme, jer su nazivi zavisili od trzista do trzista, te isti paketi opreme nisu bili dostupni svuda.
Djole piše:Ostavi broj šasije pa će ti neko izvući tačan spisak opreme za taj auto.
Послато са Poco x3 помоћу Тапатока
Tačno tako, evo ti enterijerdax92 piše:Xenon ili AFS farovi i siber. Ovako na osnovu jedne slike.
Grejače sedišta ne, Grejač šoferke da,e sad koji bi to uopšte paket bio pitanje je?mikiklek piše:Evo koliko mi se čini nemaš ni grejace sedista, grejače soferke
Послато са SM-A605FN помоћу Тапатока
To je ovo dugme ispred menjačaAndrejTodor piše:Grejače sedišta ne, Grejač šoferke da,e sad koji bi to uopšte paket bio pitanje je?mikiklek piše:Evo koliko mi se čini nemaš ni grejace sedista, grejače soferke
Послато са SM-A605FN помоћу Тапатока
Pozdrav Djole, ok hvala tiDjole piše:Djole piše:Ostavi broj šasije pa će ti neko izvući tačan spisak opreme za taj auto.
FM III piše:A pogotovu ne citiraj svoju poruku, koristi opciju odgovor ili brzi odgovor.
I pročitaj pravila foruma: viewtopic.php?f=5&t=49
Da bi mogao sutra u oglasu kad ga bude prodavao da napiše Titanium ili Djiha ili Džija ili Chia ili Gia ili kako već...
Van piše: ...за све те буђаве фордове