@popovicvl @Nikola312
Hvala
@Sharpshooter
Felne su RS7 diamond cut, bile su koliko ja znam dodatna oprema 90ih za vecinu fordova, od Fieste do Scorpia. Ove konkretno mislim da su sa Mondea mk1, ali ne drzi me za rec. ET35 7J 195/45R15
Iako su odlicno legle, dimenzija gume me malo nervira. Nema nista kvalitetno da se uzme (pa ni preko nije neki izbor), ali kad dodje na red razmisljacu o tome. Ovako je moralo zbog kocnica, da nije, verovatno bih ostao na 13.
@van
Sa rastelovanim karburatorom zrelim za remont i polu raspalim zadnjim loncem, nije nimalo nov
Generalno za sve je ostalo par sitnica za srediti (sem motora, njega celog treba zameniti

), ali mislim da ce se u toku godine sve resiti. Hteo sam da je vozim, ne mogu da cekam EFI dok se spakuje, bar malo da se vozikam. Cak cu vrv karburator izremontovati za ovaj medju-period i srediti auspuh (za auspuh sam mislio da cekam EFI).
Za oslanjanje i kocnice je ostalo najmanje posla pa ce vrv to najpre biti "kao novo". Trapu samo treba dobro centriranje. Kocnice su hardverski odlicne, fiesta koja koci najbolje od svih fiesti koje sam imao, ukljucujuci i mk5. Samo ostaje da se ulovi ono malo vazduha sto je ostalo negde u sistemu (nezgodacija sa hidro rucnom), posto trenutno je prvih 1-2cm pedale onako, mekano
Inace mi se cini da se kezim u svakoj voznji i kad parkiram auto okrenem se bar 5 puta. Da ne pricam o tome sto klinac cim me vidi pita kad se vozimo u "drndanom" autu (bucan u odnosu na moderne, pogotovo s ovim auspuhom), tesko zabu u vodu naterati. Tako da sta god ne valja, resice se.